Mutările inspirate ale antrenorului Dragoș Militaru au decis meciul Unirii Dej la Brașov. ”Per total, am fost mai buni”

Adi MARICA 16 Apr. 2022, 16:45 Liga 2

Unirea Dej a dat lovitura la Brașov și a urcat pe locul 2 în Grupa B a play-out-ului Ligii a 2-a, nou-promovata continuând să arate de ce este una dintre echipele surpriză ale acestui sezon.

Fără emoții în ceea ce privește retrogradarea, fiind deja salvată matematic după etapa a 2-a, echipa antrenată de Dragoș Miliaru, joacă un fotbal dezinvolt. Mutările antrenorului de 32 de ani din finalul jocului au decis meciul de sub Tâmpa, câștigat cu 2-0 cu FC Brașov, în runda a 4-a a play-out-ului Ligii 2.

Mutările inspirate ale lui Dragoș Militaru i-au adus Unirii Dej victoria la Brașov

Doi nou-intrați pe teren Ionuț Frăsineanu (82′) și Mircea Manole (87′) au dat lovitura cu golurile lor și i-au adus Dejului al zecelea succes în acest sezon, dintr-un total de 22 de meciuri desfășurate, 19 în sezonul regular și trei în play-out.

”Am jucat împotriva unei echipe schimbate în bine față de prima parte a sezonului. Eu cred că și în prima repriză am avut și noi situații de superioritate pe tranziția pozitivă, trei contra doi, patru contra trei și puteam concretiza mai bine. În partea secundă, gazdele au avut câteva situații mai bune, dar eu spun că, per total, am fost mai buni.

Pentru noi urmează încă trei săptămâni frumoase, apoi o binemeritată vacanță. Eu sper să acumulăm cât mai multe puncte în cele trei meciuri pe care le vom mai disputa, pentru moral și încredere.

Nu am făcut planuri pentru sezonul viitor, să vedem ce achiziții vom putea face în vară. Noi suntem o echipă mică, nou-promovată și cred că și sezonul viitor nu cred că va fi mult diferit și aici mă refer la buget sau alte aspirații. Da, eu spun că am fost surpriza plăcută a acestui campionat. Am fost la cinci puncte de play-off și la 20 de retrogradare, eu așa văd lucrurile. Eu și colegii mei din staff mai avem un an contract și sper să facem lucruri cât mai bune la Dej”, a spus Dragoș Militaru, antrenorul echipei Unirea Dej.

  • Unirea Dej în meciul câștigat cu FC Brașov: Railean – Gîț (Frăsineanu 80′), D. Pop, Burdeț, Roș – Kereki, Al. Militaru (Vl. Bogdan 73′), Chira, Fl. Blaj (cpt.)(Ad. Pop 80′) – Al. Pop (P. Popescu 80′), Cocian (Mir. Manole 69′). Rezerve neutilizate: R. Papp – Peter, Ed. Meszaros, Andr. Pop.

Unirea Dej a urcat pe locul 2 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2

În meciul din sezonul regular, FC Brașov câștigase pe Tineretului cu 1-0 în fața Unirii Dej, prin golul marcat pe final de Horia Popa din penalty.

Unirea Dej are un total de 34 de puncte în clasament și a urcat de pe locul 3 pe 2 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, având trei jocuri disputate în patru etape. Lider este FC Buzău, cu 41 de puncte și patru meciuri, iar pe 3 se află Viitorul Pandurii, cu 31 puncte și trei jocuri.

Echipa clujeană este salvată matematic de la retrogradare și mai are din acest sezon de disputat trei meciuri, cu Astra (acasă, 22 aprilie), Ripensia (deplasare, 30 aprilie) și FC Buzău (acasă, 7 mai).

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-rapusa-si-de-unirea-dej-pe-tineretului-are-infrangeri-pe-linie-acasa-in-acest-an-si-poate-pierde-chiar-locul-de-baraj-de-mentinere-calin-moldovan-suntem-blestemati-e-clar-e-vo-19227532

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-play-out-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-cele-in-care-joaca-ripensia-si-fc-brasov-fiind-importante-in-lupta-pentru-evitarea-locului-de-baraj-poli-timisoara-selimbar-incepe-de-19227442

https://liga2.prosport.ro/seria-1/obiectiv-indeplinit-unirea-dej-si-a-asigurat-mentinerea-in-liga-2-fara-sa-joace-in-etapa-a-2-a-a-play-out-ului-mesajul-presedintelui-executiv-gabriel-magdas-19225830

Adi MARICA 16 Apr. 2022, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă