Moldovan a răbufnit la adresa conducerii Rapidului: „Clubul ăsta a fost jefuit și pus pe butuci”

Marius ANGHEL 21 May. 2014, 16:32 Liga 2
Moldovan a răbufnit la adresa conducerii Rapidului:**

Rapid va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne împotriva deciziei luate de Comisia de Licențiere a FRF, care nu le-a acordat giuleștenilor dreptul de a promova în Liga I. Adrian Zamfir a anunțat că demisionează din funcția de administrator special și președinte al Consiliului de Administrație al clubuluii.

Viorel Moldovan a răbufnit la adresa conducătorilor din Giulești și îi acuză pe aceștia că nu au investit vreun ban în club și de aici se trag toate problemele din ultima vreme ale echipei. Antrenorul a dezvăluit faptul că a investit din propriul buzunar aproximativ 50 de mii de euro, iar cine ar fi trebuit să investească nu a făcut-o.

„Cât au putut să investească dacă sunt toate aceste probleme? Nimeni nu bagă! Ba da, eu, Viorel Moldovan, imbecilul, idiotul, dau de la mine. Cred că am băgat vreo 50 de mii de euro, iar alții, care ar trebui să bage bani nu o fac. Ești patronul unei echipe precum Rapid, păi trebuie să bagi bani. Normal că sunt cheltuieli, ce ai crezut că nu sunt cheltuieli? Clubul ăsta a fost jefuit și pus pe butuci, jaf a fost. Dacă ar trebui declarat falimentul? Cred că și fără faliment se putea, nu trebuia să se ajungă chiar aici. Falimentul e una dintre posibilități, dar pierzi timp”, a spus Moldovan la Dolce Sport.

Pe 10 mai, instanța de fond a Sistemului Național de licențiere din cadrul FRF a respins dosarul FC Rapid din cauza datoriilor în valoare de 900.000 de euro către foștii jucători Julio Cesar și Daniel Paulista. După o săptămână, pe 17 mai, Comisia de Apel a motivat respingerea dosarului prin faptul că FC Rapid a prezentat doar promisiuni de finanțare și nu un contract de împrumut din partea acționarului majoritar care să demonstreze existența unor surse ferme de bani.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, FC Rapid se află pe locul doi în clasamentul play-off-ului Seriei I a eșalonului secund, poziție care îi permite să promoveze din punct de vedere sportiv în Liga I.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 21 May. 2014, 16:32 Liga 2
Pe aceeași temă