Modificări la Poli Iași. Claudiu Niculescu și-a adus un colaborator cu care a mai lucrat la Concordia. Cornățeanu a primit noi ”puteri”

Narcis POHOAȚĂ 07 Oct. 2022, 09:50 Liga 2
Modificări la Poli Iași. Claudiu Niculescu și-a adus un colaborator cu care a mai lucrat la Concordia. Cornățeanu a primit noi ”puteri”

Antrenorul Politehnicii Iași, Claudiu Niculescu, are începând de joi un nou colaborator. Acesta l-a cooptat în stafful său tehnic pe fostul atacant Viorel Ferfelea, pe post de analist video.

Viorel Ferfelea, analist video la Poli Iași

În vârstă de 37 de ani, Ferfelea va prelua o parte din atribuțiile antrenorului secund Mugurel Cornățeanu, care, pe lângă munca la echipa de seniori, se va ocupa și de grupele de elită din Copou.

”În urma unei ședințe de analiză a activității sportive, conducerea clubului nostru a hotărât ca Mugurel Cornățeanu, deținător al licenței UEFA Pro, să se implice și în coordonarea activității tehnice a celor trei echipe participante în Campionatul Elitelor: Tineret, U17 și U16. Pe lângă atribuțiile pe care le are la echipa mare, el va colabora cu antrenorii grupelor respective și va conduce ședințe de individualizare cu juniorii. Odată cu trasarea noilor sarcini secundului Mugurel Cornățeanu, conducerea Politehnicii a decis și cooptarea unui analist video în stafful tehnic la seniori. Acesta este Viorel Ferfelea, fost fotbalist la Sportul Studențesc și ASA Tg. Mureș, printre altele”, a anunțat clubul din Copou.

Ferfelea deține Licența A UEFA și a mai lucrat cu Claudiu Niculescu la Concordia Chiajna. Înainte de a veni la Poli Iași, fostul atacant al Sportului Studențesc a antrenat, până săptămâna trecută, formația din Liga a 3-a Gloria Băneasa. Anterior, în sezonul trecut, a fost antrenor secund la Metaloglobus, în stafful lui Nicolae Grigore.

Cum explică Florin Briaur cooptarea lui Ferfelea și noile atribuții ale lui Cărnățeanu

Managerul executiv Florin Briaur a explicat motivele cooptării lui Viorel Ferfelea în stafful tehnic și noile atribuții ale lui Mugurel Cornățeanu.

”Chiar dacă ne preocupă rezultatele și îndeplinirea obiectivelor la echipa de seniori, ne interesează extrem de mult creșterea copiilor din academie. Suntem reprezentați de juniori la cel mai înalt nivel din Romania, la Elite, dar ne dorim să vedem și tineri pregătiți să facă pasul apăsat spre echipa mare, căliți în meciurile cu formațiile celorlalte academii de top din țară. Considerăm că experiența domnului Cornățeanu, care a lucrat o perioadă și la Academia Hagi, să aducă plusul de care aveam nevoie la nivel juvenil și să realizăm astfel puntea de legătură între echipa de tineret și cea de seniori. Și pentru că Mugur Cornățeanu va trebui să se împartă între seniori și juniori, am decis cooptarea lui Viorel Ferfelea în staff-ul echipei mari și sunt sigur că se va acomoda foarte repede, mai ales că a mai lucrat cu principalul Claudiu Niculescu”, a declarat Florin Briaur.

După opt etape desfășurate în campionatul Ligii 2, Poli Iași ocupă locul 2, cu 17 puncte, fiind la un punct în spatele liderului SC Oțelul Galați.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-vasvari-a-primit-rezultatul-rmn-ului-si-va-reveni-la-antrenamente-insa-nu-si-la-joc-abia-astept-sa-mi-pot-ajuta-colegii-din-teren-e-foarte-greu-in-tribuna-19248356

https://liga2.prosport.ro/seria-1/copoul-teren-minat-pentru-adversare-poli-iasi-este-singura-echipa-din-liga-2-cu-procentaj-maxim-pe-teren-propriu-cauzele-metamorfozei-iasiului-in-propriul-fief-19248137

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-9-a-a-ligii-2-se-joaca-aproape-in-intregime-intr-o-zi-doar-meciurile-de-la-baia-mare-unde-merge-dinamo-si-buzau-sunt-stabilite-in-alte-zile-19248115

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-plamada-a-prins-gustul-golului-fundasul-politehnicii-iasi-a-recidivat-si-in-campionat-cu-minaur-baia-mare-cum-a-gestionat-debutul-de-sezon-in-care-nu-a-jucat-19248057

Narcis POHOAȚĂ 07 Oct. 2022, 09:50 Liga 2
Pe aceeași temă