Mircea Rednic, după ce a aflat ordinea meciurilor de la barajul Gloria Buzău – UTA: ”M-aș reapuca de fotbal.” Partida nu se mai joacă sâmbătă, ci duminică

Călin MNERIE 23 May. 2023, 18:01 Liga 2
Mircea Rednic, după ce a aflat ordinea meciurilor de la barajul Gloria Buzău - UTA: ”M-aș reapuca de fotbal.” Partida nu se mai joacă sâmbătă, ci duminică

UTA a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea ”dublei” cu Gloria Buzău, ce va decide întreg sezonul arădenilor.

Clasată pe locul 7 la finalul play-out-ului SuperLigii, ”Bătrâna Doamnă” va juca baraj de menținere în prima ligă cu Gloria Buzău, echipă situată pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2 și care profită de faptul că Steaua (locul 2) nu are drept de promovare, fiindcă, altfel, locul 4 mergea la această dublă manșă.

Mircea Rednic, despre faptul că UTA joacă acasă returul barajului de menținere în prima ligă

Luni, UTA și celelalte trei echipe care vor disputa barajul pentru SuperLigă au aflat în ce ordine se vor disputa aceste două jocuri. ”Astrele” s-au aliniat bine pentru arădeni, fiindcă se vor deplasa în primul meci la Buzău, iar returul îl vor juca pe teren propriu.

Mircea Rednic (61 de ani) e mulțumit de ce i-au rezervat sorții echipei sale și anume faptul că elevii săi vor avea șansa să joace cu publicul în spate meciul al doilea, probabil decisiv pentru îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare.

”Eu nu vorbesc despre avantaje, dar mi-am dorit să jucăm returul acasă în faţa suporterilor noştri. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să obţinem menţinerea încă din prima manşă. Am mare încredere, probleme de lot nu am avut şi nu avem, am aproape tot lotul la dispoziţie.

Pe Benga nu ne vom baza în meciul de la Buzău, dar sperăm să fie apt pentru retur. Nu e atât de gravă accidentarea pe cum ne lăsase prima impresie. Au mai fost jucători cu uşoare crampe din cauza efortului dar sunt ok, de mâine vor face toţi antrenament. Mai mult ca sigur vom avea parte de încă un joc tribunele pline la retur, aici e o plăcere să joci, îmi vine să mă reapuc de fotbal”, a fost prima reacţie a antrenorului principal al echipei arădene.

În eventualitatea unui succes în dubla din meciurile de baraj, UTA va începe al patrulea an consecutiv pe prima scenă a fotbalului românesc.

Gloria Buzău – UTA se joacă duminică, de la ora 14:00

Manșa tur a barajului dintre Gloria Buzău și UTA Arad a fost programată inițial sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:30. Ulterior, jocul a fost mutat duminică, 28 mai, de la ora 14:00.

Totodată, se pare că returul de la Arad va avea loc duminică, 4 iunie, de la ora 21:00! Clubul arădean anunță că la jocul de pe arena ”Francisc Neuman” sunt valabile abonamentele pentru sezonul în curs.

Cum se vând biletele la Buzău?

Gloria Buzău a anunțat că deschide campania de vânzare a biletelor la meciul de duminică, cu UTA, începând de miercuri.

Biletele costă 15 lei de persoană, indifee sectorent drul în care spectatorii doresc să ia loc și pot fi procurate astfel: www.blt.ro (online), respectiv de la sediul clubului (intrarea principal – Strada ”Mareşal Averescu”), după următorul program: miercuri (orele 14:00 – 16:00), joi (10:00 – 16:00), vineri (10:00 – 20:00) și sâmbătă (10:00 – 14:00).

În ziua meciului, adică duminică, tichetele pot fi cumpărate și de la stadion (poartă ”Parcul Crâng” şi poartă ”Electrica”), începând cu ora 10:30.

Accesul este gratuit pentru persoanele cu dizabilităţi şi copiii cu vârsta sub 14 ani.

Foto: UTA Arad

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-cu-gandul-la-uta-in-partida-cu-steaua-19272296

https://liga2.prosport.ro/seria-1/din-nou-ghinion-pentru-echipele-din-liga-2-dinamo-si-gloria-buzau-sunt-gazde-in-mansa-tur-a-barajului-pentru-mentinerea-promovarea-in-superliga-returul-acasa-la-campionii-fc-arges-si-uta-19272266

Călin MNERIE 23 May. 2023, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă