Mircea Bornescu e categoric când vine vorba de principala adversară pentru ”FC U” Craiova, în lupta la promovare: ”În momentul de față, ea e”. Concluziile team-managerului după primele două etape din play-off

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 11 Apr. 2021, 19:10 Actualizat: 11 Apr. 2021, 19:14 Liga 2
Mircea Bornescu e categoric când vine vorba de principala adversară pentru ”FC U” Craiova, în lupta la promovare: ”În momentul de față, ea e”. Concluziile team-managerului după primele două etape din play-off

U Craiova 1948 SA are un parcurs fără greșeală până acum în play-off-ul Ligii 2, cu o victorie și o remiză în primele două meciuri. A făcut 0-0 în prima etapă cu CS Mioveni, în deplasare, după care a învins ASU Poli cu 1-0, pe teren propriu. Mircea Bornescu, team-managerul oltenilor, a făcut o analiză a luptei la promovare.

Mircea Bornescu: ”M-aș bucura din tot sufletul ca noi și Rapid să promovăm în Liga 1” 

Deși mai sunt de disputat opt etape, fostul portar consideră în continuare că ”FC U” Craiova are șanse mari să acceadă în Liga 1 la finalul acestui campionat.

A văzut cum s-au descurcat adversarele în primele două meciuri, iar în acest moment crede că Rapid este adversara cea mai puternică a oltenilor, în lupta pentru primele două locuri. În cariera de fotbalist, Bornescu a evoluat și pentru giuleșteni și și-ar dori ca și ei să meargă în Liga 1.

Argumentul lui Mircea Bornescu pentru ocuparea pozițiilor promovabile este lotul de care U Craiova 1948 SA dispune. Consideră că Eugen Trică are la dispoziție printre cei mai buni jucători din Liga 2.

În momentul de față, Rapid e principala contracandidată. M-aș bucura din tot sufletul ca noi și Rapid să promovăm în Liga 1. E nevoie în prima ligă de echipe de tradiție, cu suporteri care să creeze atmosfera de altădată

Eu cred că avem un lot care să ne permită să sperăm la primele două locuri. E un lot valoros și foarte mare din punct de vedre numeric. Toți jucătorii care au venit de pe bancă au adus un plus. Eugen a simțit foarte bine echipa și jucătorii, iar schimbările făcute au adus un plus de fiecare dată”, a spus Mircea Bornescu pentru Gazeta Sporturilor.

Mircea Bornescu: ”Până în acest moment, nimeni nu s-a desprins la mai mult de un gol” 

Bornescu a vorbit și pe seama partidei de sâmbătă cu ASU Politehnica, de pe ”Ion Oblemenco”. A evidențiat importanța celor trei puncte pe care echipa lui le-a obținut, dar și faptul că echipele sunt de valori destul de apropiate și, drept dovadă, până acum scorurile au fost foarte strânse între toate cele șase formații.

Aveam nevoie de această victorie pentru că ne așteaptă meciuri foarte grele și orice victorie e foarte importantă. Partidele sunt foarte echilibrate, toate rezultatele sunt 0-0 sau 1-0. Până în acest moment, nimeni nu s-a desprins la mai mult de un gol”, a completat Bornescu.

În etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 2, U Craiova 1948 SA va juca pe teren advers cu FK Csikszereda, care a adunat doar un punct până în acest moment, după 0-1 cu Rapid și 0-0 cu CS Mioveni.

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 11 Apr. 2021, 19:10 Actualizat: 11 Apr. 2021, 19:14 Liga 2
Pe aceeași temă