Mihalcea vrea o victorie cu Chindia pentru spectatori și palmares. „Nici noi, nici ei nu avem vreo presiune pe umeri”

Marius ANGHEL 22 May. 2017, 14:12 Liga 2
Mihalcea vrea o victorie cu Chindia pentru spectatori și palmares.**

După ce în weekend a stat, Dunărea Călărași va reveni pe teren miercuri, de la ora 18:00, atunci când întâlnește acasă, în etapa a 36-a, intermediară, pe Chindia Târgoviște, echipă situată două poziții mai sus în clasament și care are șapte puncte mai mult.

Antrenorul Adrian Mihalcea susține că elevii săi pot obține toate cele trei puncte puse în joc dacă vor aborda meciul mai determinați și mai concentrați decât au făcut-o în ultimele partide, când au pierdut șocant la Timișoara și au tremurat serios pentru un succes cu CS Balotești.

„Primul lucru pe care l-aș spune despre Chindia este că ne-a învins categoric în tur (5-0 pentru târgovișteni!). Am înregistrat cea mai severă înfrângere! Chindia este o echipă destul de puternică, solidă, tehnică, periculoasă, o echipă care dacă ar fi fost mai atentă, s-ar fi bătut acum pentru un loc de promovare. Cunosc o parte din jucătorii Chindiei, le știu calitățile și defectele însă totul depunde de noi. Dacă reușim să ne concentrăm, cum nu am făcut-o în ultimele două jocuri, avem posibilitatea să câștigăm acest meci. Partida de miercuri va fi una pentru spectatori, pentru palmares. Nici noi, nici ei nu avem vreo presiune pe umeri”, a spus Mihalcea pentru site-ul oficial al Dunării.

Dacă Dunărea a stat în weekend, însă nu a avut o o săptămână prea liniștită, după ce președintele Bogdan Leu și-a dat demisia din această funcție, Chindia vine după o victorie obținută vineri, pe teren propriu, 1-0 cu Olimpia Satu Mare.

Marius ANGHEL 22 May. 2017, 14:12 Liga 2
Pe aceeași temă