Mihalcea vorbește despre probleme interne la Dunărea. „Așa par unii băieți, mulțumiți doar cu faptul că au un salariu”. Măsurile pe care vrea să le ia

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 14:10 Liga 2

Antrenorul Dunării Călărași, Adrian Mihalcea, a făcut un scurt rezumat după meciul pierdut de echipa sa în fața nou-promovatei Juventus București, scor 1-2, în runda a 9-a. Acesta a declarat pe site-ul oficial al clubului că echipa sa pare una timorată și haotică în unele momente.

„Pot să spun că ei au fost mai pragmatici decât noi și au marcat primul gol dintr-o greșeală, practic un cadou al nostru. Suntem într-o direcție care nu e cea corectă cu toate că arătăm doar în unele perioade ale meciului ca o echipă. În rest suntem la fel de timorați și la fel de haotici în unele momente ca și până acum. Se vede că neîncrederea s-a abătut asupra lor din cauza meciurilor nereușite din ultima perioadă și cam la lucrul acesta se rezumă nu numai ultimul meci ci evoluția noastră din ultimele meciuri”, a spus Mihalcea.

Tehnicianul a mai adăugat faptul că echipa sa încă nu este una „sudată”. „Știam că vom întâlni o echipă bună, o echipă care s-a văzut când este lăsată să paseze, pasează. Dar o echipă când întâlnește un adversar determinat, cum pot să spun că am fost în a doua repriză, în momentul când am rămas în zece oameni, poate face pasul înapoi. Nu reușim încă să ne sudăm. Schimbările pe care le fac în unele meciuri nu aduc niciun plus, și mă refer la schimbările de la meci la meci plus că exact cum am și declarat sunt, sau așa par unii băieți, mulțumiți doar cu faptul că au un salariu și că nu se poate întâmpla nimic. Cam asta rezultă din jocul lor de până acum”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Dacă tot pierdem, de ce să ne bazăm pe aceeași jucători

Mai mult, într-o intervenție la radio Sport Total FM, antrenorul Dunării a spus că are probleme interne în lot, va încerca să le rezolve și că are în continuare sprijinul conducerii.

„Am schimbat mai mulți jucători, am crezut că putem pune în locul altora unii la fel de valoroși, dar ne-am înșelat. Unii stau în teren doar pentru a lua un salariu. Se vede că nu joacă pentru echipă. N-avem ce să facem. Vom aștepta iarna pentru a face alte schimbări. Acum trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, dar încrederea e din ce în ce mai mică. Sunt jucători care cred ei că sunt accidentați și nu vor să joace… Am o problemă internă, trebuie să o rezolvăm. Vom vedea. Poate vom juca cât mai mulți juniori. Măcar sunt crescuți la Dunărea. Dacă tot pierdem, de ce să ne bazăm pe aceeași jucători, în loc să le dăm altora posibilitatea să crească. E o posibilitate care poate fi luată în calcul. Nu vreau să dau nume, dar unii nu vor să joace pentru această echipă, unii nu au valoare să joace la această echipă sau, pur și simplu, nu s-au acomodat. E și vina mea că nu am știut să gestionez situația din vară și ne-am trezit la începutul campionatului cu un lot dezechilibrat valoric. Dacă jucătorii nu-și dau seama că sunt într-o situație critică, va fi greu și în continuare.

Am în continuare creditul celor din conducere. Au făcut eforturi și încă fac pentru completarea lotului. Ei au răbdare, dar așa cum jucătorii nu trebuie să profite de răbdarea mea, nici eu nu trebuie să profit de a lor. Știți cum e în fotbal… O echipă care se lupta la promovare arată jalnic acum”, a comentat Mihalcea.

În următoarea etapă, a 10-a, Dunărea Călărași joacă în deplasare la Satu Mare, cu Olimpia, echipă care are 16 puncte, cu cinci mai multe față de Dunărea.

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă