Mihalcea și Pânzaru reacționează după acuzațiile lansate de Dinu Gheorghe. „Vamă” spusese că Brăila – Călărași i-a „adus aminte de epoca Jean Pădureanu”

Marius ANGHEL 19 May. 2016, 18:24 Liga 2

După meciul câștigat la limită la Constanța de Rapid, scor 1-0, Dinu Vamă, directorul sportiv al giuleștenilor, a îndreptat tunurile spre Călărași, acuzând Dunărea de lucruri necurate la jocul de la Brăila. Echipa lui Adrian Mihalcea s-a impus cu scorul de 2-0, fapt ce l-a determinat pe Dinu Vamă să facă acuzații nefondate. „Dacă alții au câștigat lejer aici la Constanța, noi am întâlnit o echipă extrem de motivată, de mult nu am văzut Farul să se bată așa. Am văzut că cei de la Călărași țin ritmul. Meciul de la Brăila mi-a adus aminte de epoca Jean Pădureanu”, a spus „Vamă” după meciul de la Constanța.

Și Dan Alexa, antrenorul rapidiștilor a fost surprins în declarații. „Acum lucrurile sunt clare. Ne batem noi și Călărași. M-a surprins victoria lor la Brăila”, a fost remarca lui Alexa.

Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării nu a vrut să intre în polemică și a rămas surprins de declarația lui Alexa. „Nu vreau să comentez astfel de declarații. Noi am demonstrat pe teren la fiecare meci care ne este valoarea, chiar și în partida cu ei câștigată net de noi cu 3-0. Ce să-i spun eu domnului Dinu Gheorghe? Nu am ce să-i spun. V-am zis, noi ne vom lupta pentru fiecare șansă până la capăt. M-a surprins reacția lui Alexa. Noi suntem antrenori și trebuie să ne vedem de treaba noastră. Îmi pare rău pentru el că a făcut o asemenea declarație”, a spus Adi Mihalcea.

Și antrenorul Daciei Unirea Brăila a fost deranjat de afirmațiile rapidiștilor făcute la finalul meciului de la Constanța. „Dinu Vamă a declarat că meciul de la Brăila i-a adus aminte de perioada Jean Pădureanu. Face aluzii la ceva aranjamente, probabil că vorbește despre vremurile trăite de el cu Pădureanu. Noi nu știm nimic despre acele vremuri, poate ne spune el mai multe că le-a trăit pe viu. Își dă cu părearea despre practicile de atunci pe care el le-a trăit. Eu sunt prea tânăr, nu-l cunosc pe Jean Pădureanu. Dinu Vamă să se uite întâi în propria ogradă și să analizeze acel 3-0 pe care Rapid l-a încasat la Călărași, scor de neprezentare, și apoi să se uite în curtea altora. Noi am fost o echipă mică, dar care a vrut să fie mare, Rapidul o echipă mare care este din ce în ce mai mică, a spus Pânzaru.

Articol scris de Cătălin NIȚU (Ediția.ro)

Marius ANGHEL 19 May. 2016, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă