Mihalcea rămâne antrenorul Dunării. Dintre jucătorii cărora le-au expirat contractele, doar pentru cinci s-au făcut propuneri de prelungire

Marius ANGHEL 17 Jun. 2016, 15:42 Liga 2
Mihalcea rămâne antrenorul Dunării.** Dintre jucătorii cărora le-au expirat contractele, doar pentru cinci s-au făcut propuneri de prelungire

Pe lângă grijile de a prelungi contractele cu jucătorii cărora le-au expirat angajementele la finalul sezonului, conducerea clubului Dunărea Călărași a avut de rezolvat și situația antrenorului principal Adrian Mihalcea (40 ani). La fel ca majoritatea elevilor săi, și fostului atacant al lui Dinamo i-a expirat contractul pe 30 iunie. Mihalcea a acceptat însă oferta primită din partea șefilor clubului și a semnat o nouă înțelegere ce va fi valabilă pentru următoarele două sezoane.

Astfel, antrenorul care a condus Dunărea în 2016 și care a ratat promovarea în Liga 1 în urma barajului cu UTA Bătrâna Doamnă va rămâne la Călărași și în următoarele doua sezoane. Mihalcea a obținut totuși o clasare importantă cu clubul dunărean revenit în Liga 2 după 20 de ani.

11 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri a înregistrat Adrian Mihalcea ca antrenor la Dunărea Călărași, fie că a fost vorba de sezon regulat, play-off sau baraj de promovare

Doar 7 jucători în lot mai are Dunărea

Altfel, Mihalcea a programat reunirea Dunării pe data de 27 iunie, până atunci conducerea clubului din Călărași trebuind să rezolve situația jucătorilor cărora le-au expirat contractele. În aceste zile se poartă discuții pentru prelungirea angajamentelor cu Valentin Andrei, Cezar Lungu, Bogdan Panait, Valentin Balint și Saifeddine Alami. „Suntem în discuții cu acești jucători și credem că avem șanse mari să parafăm înțelegeri cu ei. Sunt fotbaliști buni care au avut evoluții bune pentru echipa noastră”, a declarat Constantin Ștefan pentru site-ul oficial al clubului.

În acest moment, Dunărea mai are doar șapte jucători în lot: portarul Gabriel Popa și de jucatorii de câmp: Ionuț Țenea, Valentin Alexandru, Victor Petre, Mircea Ștefan, Bodo Kanda și Silviu Matei. „Pentru viitorul sezon nu vom miza pe Bumbac, Marian Chițu, Săveanu, Săftescu și Vădrariu”, a mai spus președintele Dunării, care a explicat și situația altor trei fotbaliști: „Cei trei jucători, Preoteasa, Alexandru Stoica și Vînă, împrumutați de la Viitorul au revenit acasă. Purtăm discuții cu conducerea clubului constănțean pentru păstrarea lor și în sezonul viitor”. Cât privește situația lui Mihai Popescu, acesta a revenit la Dinamo și rea șanse mari să fie păstrat în lotul condus de Ioan Andone.

Cezar Lungu, Bogdan Panait, Constantin Bumbac, Marian Chițu, Valentin Andrei, Valentin Balint, Mădălin Mureșan, Sergiu Popescu, Saifeddine Alami și Daniel Vădrariu și-au terminat contractele cu echipa călărășeană, în timp ce împrumuturile lui Mihai Popescu, Claudiu Săftescu, Alexandru Stoica, Ionuț Vînă și Gabriel Preoteasa nu mai sunt valabile. Sergiu Popescu a anunțat că își agață ghetele în cui, în timp ce Valentin Andrei nu mai vrea să continue la Dunărea.

Marius ANGHEL 17 Jun. 2016, 15:42 Liga 2
Pe aceeași temă