Mihalcea nu-l tratează special pe Hadnagy la meciul Dunării cu Sepsi. „Vom avea grijă să-l anihilăm, dar nu vreau să schimb jocul sau strategia pentru un jucător”

Invincibilă în 2017 după ce în cele patru meciuri desfășurate până acum în campionat a obținut două remize (2-2 cu Mioveni și 1-1 cu FC Brașov) și două victorii (3-2 cu Luceafărul și 2-1 cu Afumați), Dunărea Călărași are șansa ca luni, de la ora 17:00, să demonstreze că e pe val și în fața uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Trupa călărășeană aflată pe locul 8 în clasament întâlnește pe teren propriu pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a treia clasată în acest moment.

Antrenorul Adrian Mihalcea susține că meciul cu Sepsi va fi unul foarte greu pentru elevii săi, însă este convins că aceștia pot continua seria pozitivă de rezultate din acest an. „Luni ne așteaptă un meci foarte dificil. Poate cel mai greu din cele disputate acasă, în acest mini-retur. Întâlnim o echipă muncitoare, care aleargă mult, este organizată și mai mult au și un atac foarte bun. Hadnagy este un fotbalist care aduce un mare plus pentru Sepsi. Noi venim după o serie pozitivă și asta ne conferă încredere. Decisiv este să conștientizăm importanța jocului. Presiunea este la ei, în primul rând. Noi vrem și sunt convins că vom continua această linie ascendentă”, a spus Mihalcea, citat de site-ul oficial al Dunării.

Tehnicianul Dunării nu îi va acorda o atenție sporită golgheterului campionatului Attila Hadnagy. „La nivelul Ligii a 2-a, mai puțin contează vârsta. Experiența își spune mult mai mult cuvântul. Presupun că e un tip profesionist care-și calculează foarte bine pașii, drept dovadă poate să ducă ritmul constant, meci de meci, 90 de minute. Însă la Călărași, pe Hadnagy nu-l vom trata special, cu nu știu ce marcaj. Vom avea grijă să-l anihilăm. Nu vreau să schimb jocul sau strategia pentru un jucător sau echipă mai ales că nu avem presiune. Vrem să câștigăm acasă, dar nu schimbând total echipa”, a mai declarat Mihalcea.

„Am echipă, am un colectiv, am o familie”

După jocul cu Sepsi, pentru Dunărea urmează încă două meciuri de foc, acasă la Juventus și apoi pe teren propriu cu Olimpia. „Nici până acum meciurile nu au fost ușoare, ținând cont că noi ne aflam în a doua jumătate a clasamentului. Acum ne vom bate cu trei echipe la rând, din primele 7. Pentru noi nu există decât continuarea acestei serii bune de până acum. Știm despre toate aceste trei echipe doar că în momentul de față sunt mai sus în clasament. Nu știu dacă sunt mai valoroase, dar sunt mai sus în clasament! Avem puterea, am echipă, am un colectiv, am o familie care, cu siguranță, nu se va lăsa bătută de nicio echipă din cele trei. Dacă vom pierde, dar conștienți că am dat totul, pentru mine e la fel de bine. Cei care vor avea viață grea vor fi celelalte echipe, noi în momentul de față avem numai de câștigat. Poate și datorită lipsei de presiune avem un joc atât de legat și de spectaculos, spune Mihalcea.

Înaintea desfășurării etapei a 27-a, Dunărea Călărași se află pe locul 8, cu 31 de puncte, în timp ce Sepsi OSK e pe locul 3, cu 47 de puncte. Meciul dintre cele două echipe e programat să aibă loc luni, 3 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul „Ion Comșa” din Călărași.

Foto: Cătălin Nițu și Arpad Pal

Pe aceeași temă