Mihalcea nu are teamă de nicio echipă din campionat. „Nu mai suntem o echipă oarecare. Adversarii încep să ne aplaude”

Marius ANGHEL 04 May. 2017, 19:08 Liga 2
Mihalcea nu are teamă de nicio echipă din campionat.**

Dunărea Călărași defilează în 2017 în campionatul Ligii 2. În afară de sincopa cu Juventus, când a pierdut cu 1-0, echipa lui Adrian Mihalcea a luat puncte cu toate celelalte echipe care se luptă la promovare. A remizat cu CS Mioveni, FC Brașov și Sepsi, iar în ultima etapă a învins cu 1-0 pe UTA, însă diferența putea fi mult mai mare. De trei meciuri are victorii consecutive, iar sâmbătă, de la ora 17:00, urmează să joace la Timișoara, cu ASU Politehnica, în etapa a 33-a.

Mihalcea nu se teme de alb-violeți, o echipă aflat în parte inferioară a Ligii 2. „Avem o valoare și ne batem cu echipe de valoare, pe care le și dominăm, iar pe unele dintre ele le și învingem. Nu mai suntem o echipă oarecare! Am arătat în acest mini retur că niciun rezultat n-a fost întâmplător. Adversarii încep să ne aplaude și să ne strângă mâna pentru rezultate”, a spus, pentru site-ul oficial al Dunării, Mihalcea.

„Mai avem un hop, să spunem, mă refer la duelurile cu echipele clasate deasupra noastră. E vorba de meciul cu Chindia. Va cădea și acest, mit, să zicem, cu toate că vă repet, noi nu facem un obiectiv din a încurca echipele. Obiectivul nostru este să creăm lotul, climatul necesar marii performanțe, pentru anul viitor”, a mai spus Mihalcea, fără să facă nicio referire la următorul adversar din campionat.

În meciul tur cu ASU Poli, timișorenii s-au impus la Călărași cu 3-2, prin golurile lui Birău (51), Dan Constantinescu (56 – pen.) și Bădăuță (90+3). Pentru Dunărea au marcat Mircea Ștefan (4) și Șandru (58).

Înaintea desfășurării etapei a 33-a a Ligii 2, Dunărea e pe locul 9, cu 44 de puncte, iar ASU Poli e pe locul 14, cu 31 de puncte.

Foto: Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 04 May. 2017, 19:08 Liga 2
Pe aceeași temă