Mihalcea, nemulțumit de ora la care a fost programat meciul cu CS Mioveni. „Îmi crează palpitații. Sunt convins că nu va fi un ritm foarte bun”

Marius ANGHEL 17 Aug. 2016, 12:27 Liga 2
Mihalcea, nemulțumit de ora la care a fost programat meciul cu CS Mioveni.**

Dunărea Călărași a câștigat runda trecută primele puncte în noul campionat al Ligii 2, după succesul de la Snagov, 4-0 cu Metalul Reșița, rezultatul ridicând moralul jucătorilor pregătiți de Adrian Mihalcea. Antrenorul călărășenilor știe însă că viitorul adversar, CS Mioveni, va fi unul mult mai dificil, însă speră ca elevii săi să-și mențină atitudinea pozitivă.

„Meciul de sâmbătă, practic, ar fi un test sau, să spun, un prilej de a menține această linie de victorii. Jucăm împotriva unei echipe mult mai bune, o echipă care anul trecut s-a bătut pentru câștigarea Seria a 2-a și trebuie să fim mult mai atenți. Ceea ce trebuie să repetăm sau să menținem e atitudinea asta bună, avută în ultimul meci, dar ne trebuie un pic mai multă calitate. Lucrăm la omogenizarea lotului și cred că până la startul meciului o să arătăm bine”, a spus Mihalcea pentru site-ul oficial al clubului Dunărea.

Mihalcea este însă nemulțumit de ora la care a fost programată partida cu CS Mioveni, sâmbătă, de la ora 12:30. „Ora la care vom juca ne dezavantajează clar, pentru că e total nepotrivită, 12:30 într-o zi în care se anunță temperaturi foarte ridicate. Faptul că e televizat e un lucru îmbucurător. Înseamnă că suntem importanți în această serie, dar, repet, ora îmi crează palpitații. E destul de dificil să joci pe o asemenea căldură, dar ce putem face? Mergem înainte. Sunt convins că nu va fi un ritm foarte bun, nu cred că cineva poate să joace într-un ritm alert la 38, putem spune 40 de grade la nivelul solului, dar vom încerca să câștigăm. Avem nevoie de încă trei puncte pentru a continua seria rezultatelor bune și ne vom zbate, asta o pot garanta că vom face tot posibilul”, a mai adăugat antrenorul Dunării.

Și președintele Dunării, Constantin Ștefan, crede că meciul cu argeșenii va fi dificil. „Ne așteaptă un meci greu, acasă. Sâmbătă vom întâlni pe CS Mioveni o echipă destul de bună care-și va vinde scump pielea la Călărași. Sper ca băieții să se mobilizeze exemplar și să obținem a doua victorie consecutivă”, a spus Ștefan după victoria cu Metalul Reșița.

Înaintea meciului direct din etapa a treia, Dunărea Călărași și CS Mioveni au fiecare câte trei puncte acumulate, asta după ce în prima etapă ambele echipe au pierdut.

Marius ANGHEL 17 Aug. 2016, 12:27 Liga 2
Pe aceeași temă