Mihalcea anunță schimbări în lot la Unirea: „Nu am mai avut forța de anul trecut în atac și s-a văzut”

Marius ANGHEL 16 Dec. 2014, 16:38 Liga 2
Mihalcea anunță schimbări în lot la Unirea:**

După o evoluție entuziasmantă în sezonul trecut, în acest campionat Unirea Slobozia nu a avut un tur tocmai bun. Echipa lui Adrian Mihalcea a avut rezultate modeste în primele etape, însă cu timpul și-a mai revenit. După 16 etape, ialomițenii au terminat pe locul 7 în Seria I a Ligii 2, la egalitate cu locul 6, ultimul care asigură prezența la play-off.

Antrenorul Unirii spune că nu este mulțumit de parcursul de până acum în campionat și anunță schimbări în lot în această pauză de iarnă. „Nu sunt foarte mulțumit dacă ținem cont de ce am făcut anul trecut. Am avut ceva probleme pe faza ofensivă. Numai că nu am mai avut forța de anul trecut în atac și s-a văzut. Pe final am reușit să avem o serie pozitivă. Suntem în obiectiv, clasarea între primele șase. În iarnă vor fi cu siguranță schimbări de jucători. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, dar nu am semnat momentan cu nimeni. Piața va fi largă, pentru că multe echipe au probleme”, a spus Mihalcea la emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM. „Au fost puse la punct detaliile pentru pregătire. Ne vom reuni pe 12 ianuarie și am nevoie de un loc cu terenuri bune să ne desfășurăm pregătirea”, a mai adăugat antrenorul.

Nu ar spune nu unei oferte de la Dinamo

Mihalcea a auzit zvonurile care îl dau ca una dintre variantele pentru a o prelua pe Dinamo, însă spune că nu l-a contactat nimeni. Antrenorul nu i-ar spune nu fostului club, dar declară că nu ar accepta să antreneze altă echipă din Liga 2.

„Am luat vacanță. Am văzut că circulă informații că aș fi antrenor la Dinamo, dar nu este nimic adevărat. Mi-ar plăcea, dar nu am vorbit cu nimeni. Nu pot să zic că am o mare experiență, dar mă perfecționez. Nu aș refuza. Mai am multe de învățat, dar nu văd de ce aș refuza. Nu aș vedea saltul de la Unirea Slobozia, să ajung la o echipă de aceeași divizie. Ar fi mult mai dificil, dar nu aș accepta. Nu m-a contactat nimeni până acum și sunt în continuare antrenor la Slobozia”, a mai spus Mihalcea la postul de radio.

 

Marius ANGHEL 16 Dec. 2014, 16:38 Liga 2
Pe aceeași temă