Mihalcea a anunțat obiectivul Dunării pentru următoarele trei etape, dar și măsuri drastice. „Altfel, vom avea toți de suferit”

Mihalcea a anunțat obiectivul Dunării pentru următoarele trei etape, dar și măsuri drastice.**

Aflată pe locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu doar 16 puncte acumulate în 13 meciuri, Dunărea Călărași are un joc important sâmbătă, atunci când va întâlni o altă echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării, ASU Poli. Antrenorul Adrian Mihalcea consideră că următoarele trei etape sunt vitale pentru jucătorii săi în lupta pentru ocuparea unui loc care să o lipsească de griji pe Dunărea la finalul anului.

Mihalcea spune că Dunărea ar trebui să obțină minim 7 puncte din confruntările cu ASU Poli (acasă), CS Balotești (deplasare) și ACS Berceni (acasă). „Vom avea următoarele trei meciuri în care avem nevoie de un minim de șapte puncte ca să fim așa undeva pe linia de plutire. Dacă reușim, atunci putem să pregătim altfel următoarele meciuri. Dacă nu le vom câștiga, va fi destul de dureros. Nu ne permitem luxul acesta, mai ales în jocurile de acasă, următoarele două, să facem vreun pas greșit, cu toate că vom întâlni echipe bune sau echipe care fac jocuri destul de spectaculoase în deplasare”, a spus, citat de site-ul Dunării, Mihalcea, care are și un mesaj pentru elevii săi: „Important e ca cei care sunt în lot și care conștientizează momentele prin care trecem să strângă rândurile pentru că altfel vom avea toți de suferit”.

Până la finalul anului, Dunărea Călărași mai are de disputat opt jocuri în Liga 2:

Tur

Et. 14: Dunărea – ASU Poli
Et. 15: CS Balotești – Dunărea
Et. 16: Dunărea – ACS Berceni
Et. 17: Chindia Târgoviște – Dunărea
Et. 18: Dunărea – CSM Râmnicu Vâlcea
Et. 19: Foresta Suceava – Dunărea

Retur

Et. 20: Dacia Unirea Brăila – Dunărea
Et. 21: Dunărea – Metalul Reșița

Pe aceeași temă