Mihai Iosif, lacrimi de bucurie după ce Rapid a promovat în Liga 1: ”Dumnezeu a făcut dreptate! Sperăm ca viitorul să fie într-un mod luminos”

Marius ANGHEL 17 May. 2021, 21:55 Liga 2
Mihai Iosif, lacrimi de bucurie după ce Rapid a promovat în Liga 1: ”Dumnezeu a făcut dreptate! Sperăm ca viitorul să fie într-un mod luminos”

Lui Mihai Iosif, antrenorul echipei Rapid, i-au dat lacrimile după ce giuleștenii au promovat în Liga 1, înainte de disputarea meciului dintre Rapid și ”FC U” Craiova.

Rezultatul înregistrat de ASU Poli cu CS Mioveni, scor 2-2, a dus ca obținerea promovării matematice în Liga 1 a Rapidului. 

Mihai Iosif, lacrimi de fericire după promovarea Rapidului

Înaintea partidei de la Buftea, Mihai Iosif a vorbit, pe lângă îndeplinirea obiectivului, despre planurile de viitor pe care le are cu Rapid și le-a transmis jucătorilor săi ce așteptări are de la ei în primul eșalon fotbalistic.

”Au trecut șase ani de când Rapid a jucat ultima dată în Liga 1. Am fost prezent la acel meci, cu Dan Alexa. Îl felicit că ne-a ajutat acum și am promovat. Dumnezeu a făcut dreptate! Mi-a dat șansa să joc în Liga 1 cu Rapid. Așa cred. Am lacrimi în ochi.

După ce am văzut rezultatul de la Timișoara, m-am dus în spate, pe câmp, după aceea am sunat un prieten foarte bun, cu care am vorbit șapte-opt minute, pentru că nu mai puteam, nu mai rezistam. Trăim prezentul, trăim clipa. Sperăm ca viitorul să fie într-un mod luminos.

Au venit mulți oameni aici, pe acest câmp, suntem fericiți cu toții. Jucătorii sunt foarte capacitați, cu Craiova trebuie să joace cum știu ei mai bine.

(N.r. – Pentru suporteri ce mesaj aveți?) Îi iubesc!”, a declarat Mihai Iosif, la microfonul DigiSport.

Rapid e a doua echipă promovată matematic în Liga 1, după ce etapa trecută reușise acest obiectiv și ”FC U” Craiova.

Mihai Iosif e suspendat pentru două meciuri după ce a fost eliminat la jocul precedent, cel cu ASU Poli (scor 1-0), astfel că antrenorul stă în tribună și dă de acolo indicații.

Marius ANGHEL 17 May. 2021, 21:55 Liga 2
Pe aceeași temă