Mihai Iosif e încântat de cum merg lucrurile la Minaur Baia Mare, dar pregătește veniri notabile. Antrenorul va discuta împrumutul unor jucători din SuperLigă

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2022, 14:52 Liga 2
Mihai Iosif e încântat de cum merg lucrurile la Minaur Baia Mare, dar pregătește veniri notabile. Antrenorul va discuta împrumutul unor jucători din SuperLigă

Minaur Baia Mare a înregistrat primul eșec în Liga 2, după ce Mihai Iosif a fost numit antrenor principal. Cu toate acestea, în ciuda înfrângerii cu 0-1 de pe terenul echipei SC Oțelul, ”principalul” a analizat cele întâmplate de când a venit și are încredere că poate salva formația din Baia Mare de la retrogradare.

Mihai Iosif este mulțumit de cum merg lucrurile la Minaur Baia Mare

Minaur Baia Mare are în plan să atace promovarea în sezonul care vine, iar probabil stagiunea următoare va fi abordată cu același Mihai Iosif pe banca tehnică. Până acum, după analiza făcută în urma celor întâmplate de la sosirea sa, Iosif rămâne optimist și convins că lucrurile pot merge cu dreptul și obiectivele trasate nu sunt imposibile.

În primul rând, am găsit oameni minunați, extraordinari, iar asta nu o spun doar din complezență, niște oameni cu care efectiv îmi face plăcere să lucrez și care își doresc performanță. Mă refer la toți cei implicați, conducere, jucători, toți ceilalți de pe lângă.

Îmi doresc să facem o emulație cât mai mare. Va veni în urma rezultatelor, dar nu putem face nimic pe termen scurt. Avem nevoie de puncte și de susținerea tuturor suporterilor, întregului oraș.

Eu, personal, încerc să fac tot ce depinde de mine pentru a ridica Baia Mare cât mai sus.

(N.r. – Despre pauza competițională) Nu am făcut programul pe care l-am dorit, am jucat marți cu Oțelul. Am făcut mult pe drum până la Galați, dar ne era indiferent dacă se oprea sau nu campionatul. Ne adaptăm în fotbalul românesc. Adaptabilitatea e cel mai important lucru”, a spus Mihai Iosif la Metropola TV.

Mihai Iosif vrea să aducă la Minaur Baia Mare jucători din SuperLigă, de la Rapid!

Deja, Mihai Iosif se gândește la ce schimbări poate face în iarnă, în pauza competițională, iar jucători de la Rapid pot veni la Minaur Baia Nare. Antrenorul a rămas în relații bune cu conducerea din Giulești, formație pe care a și reușit să o promoveze în prima divizie, motiv pentru care va discuta cu ei aceste detalii.

Cu siguranță voi discuta și cu cei de la Rapid, dar au strategia lor și în funcție de ce vor, voi sta de vorbă cu ei”, a mai spus Mihai Iosif, care a comentat, în linii mari, și partida din runda a 15-a a Ligii 2, când Minaur Baia Mare va întâlni Viitorul Pandurii pe teren propriu.

Mihai Iosif vrea victoria în partida Minaur Baia Mare – Viitorul Pandurii

Cele două sunt vecine în clasamentul Ligii 2, cu un punct în plus pentru gorjeni, care au acumulat 15. Mihai Iosif vrea victoria pentru a putea face rocada, dar și pentru a avea ocazia să mai urce echipa, peste formațiile care vor face pași greșiți în runda care va urma.

Ne dorim victoria și vom face tot ce depinde de noi să aducem trei puncte orașului, dar în fotbal se poate întâmpla orice, e imprevizibil. Noi suntem pregătiți și montați și sper să luăm cele trei puncte”, a mai spus Mihai Iosif.

Minaur Baia Mare și Viitorul Pandurii, despărțite de un punct în clasamentul din Liga 2

Minaur Baia Mare e pe locul 15 din 20 de echipe în Liga 2, cu 14 puncte după 14 meciuri. E la egalitate cu locul 16, Progresul Spartac, și cu un punct peste poziția a 17-a, CSC Dumbrăvița.

Viitorul Pandurii, următoarea adversară a Minaurului Baia Mare, e pe locul 14, cu 15 de puncte. În runda a 14-a, formația lui Florin Stîngă a pierdut cu 0-4 partida cu Unirea Slobozia, de pe teren propriu.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-penultimei-etape-din-liga-2-stabilita-in-2022-derby-ul-rundei-poli-iasi-dinamo-se-joaca-sambata-steaua-fc-brasov-a-fost-pus-duminica-19253974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-la-primul-esec-in-campionat-cu-mihai-iosif-fostul-rapidist-dupa-jocul-de-la-galati-pacat-au-calcat-careul-jumatate-de-ocazie-1-0-19253939

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-pregatit-de-abordarea-ultimelor-meciuri-din-2022-concluziile-pozitive-ale-amicalului-cu-gloria-buzau-si-revenirea-importanta-pe-care-a-remarcat-o-19254244

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-pe-ganduri-dupa-amicalul-gloria-buzau-dinamo-antrenorul-nemultumit-de-anumiti-jucatori-nu-inteleg-ca-au-sansa-asta-19254237

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-iesit-victorioasa-din-testul-cu-unirea-constanta-pe-care-a-invins-o-si-in-liga-2-formatia-lui-andrei-erimia-succes-fara-gol-primit-19254215

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2022, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă