De cine se ascund sau ce pregătesc? Metalul Buzău i-a interzis Stelei să transmită meciul din Crâng

Marius ANGHEL 09 Aug. 2024, 19:24 Liga 2
De cine se ascund sau ce pregătesc? Metalul Buzău i-a interzis Stelei să transmită meciul din Crâng

Neinclusă în programul meciurilor care vor fi transmise în direct de deținătorii drepturilor TV din Liga 2, ori de FRF, pe platforma sa, Steaua a dorit să își transmisă singură meciul din etapa a 2-a a sezonului regular, pentru a oferi posibilitatea a cât mai multor persoane să urmărească în timp real partida.

Nu se poate, fiindcă așa dorește echipa gazdă, autointitulată ”Echipa buzoienilor”! Este vorba despre Metalul, nu Gloria, club mult mai cunoscut la nivel național, care i-a interzis Stelei să redea în direct, pe pagina sa de YouTube sau pe cea de Facebook, meciul de pe sinteticul de lângă stadionul Gloria.

Nu i-a interzis fiindcă e pregătită să își transmită singură partida de acasă, lucru care nu se va întâmpla, ci pentru că nu se dorește!

Metalul Buzău i-a interzis Stelei să transmită meciul lor direct de la Buzău!

”Din păcate, partida Metalul – Steaua, programată de la ora 11:00, nu va fi transmisă în direct nici la TV și nici pe vreun canal de YouTube sau de social media. Steaua TV și-a manifestat dorința de a se deplasa mâine la Buzău pentru a transmite live jocul, dar s-a lovit de refuzul categoric al gazdelor, care nu doresc ca meciul să fie văzut în întreaga țară”, a informat clubul Steaua, vineri, 9 august, cu o zi înainte de meci.

În aceste condiții, partida dintre autointitulată ”Echipa buzoienilor” și Steaua va fi văzută doar de maximum 2.000 de spectatori, câți vor încăpea în tribune și în jurul gardurilor care împrejmuiesc terenul de joc, fiindcă cu siguranță că echipa din Ghencea va atrage multă lume la arena Metalul, dar și debutul în Liga 2 al echipei a doua a municipiului.

Decizia Metalului nu afectează doar fanii Stelei, care nu vor putea vedea echipa lor la treabă, ci și pe cei neutri, din toată țara, care nu vor putea ajunge la meci și ar fi dorit să vadă meciul transmis. Dar ”Echipa buzoienilor” îi ignoră inclusiv pe buzoieni, cei care nu vor putea ajunge la joc și ar fi putut vedea, prin intermediul Stelei, partida.

Gheorghe Guiu: ”Nu aveti acceptul clubului nostru de a transmite live si nici înregistrat”

Explicația celor de la Metalul Buzău oferită Stelei, pentru refuz, a venit din partea vicepreședintelui clubului, Gheorghe Guiu.

”Conform ROAF, aveti dreptul de a înregistra partida pentru analiza proprie, dar NU aveti acceptul clubului nostru de a transmite live si nici înregistrat pe nici un canal de transmisie live, cât nici pe rețelele de social media”, a motivat decizia Guiu.

Decizia Metalului este una greu de înțeles în zilele noastre și arată ce gândire înapoiată are acest club care a promovat în aveastă vară în premieră în Liga 2. Oare antrenorul Valentin Stan se teme să nu-i vadă viitorul adversar jocul cu Steaua? Ori Metalul îi pregătește Stelei o surpriză cu arbitrii și nu vrea ca evenimentele să fie transmise în direct? Oare ce are de ascuns Metalul?

  • Meciul va fi arbitrat de Adelin Pavel (Osica de Jos – Olt), care va fi abia la al treilea său joc pe care îl conduce în Liga 2, după două avute în sezonul trecut.

Bilete, doar la stadion. La acest joc nu se comercializează online!

Rămâne să vedem și să auzim după joc, programat sâmbătă, de la ora 11:00, la umbra stadionului Gloria. Un lucru este cert, Metalul Buzău arată ce club mic este și faptul că nu-i pasă de iubitorii de fotbal.

Intrare pe stadion costă 20 de lei, iar biletele nu se vând online, pentru ca nu cumva fanii Stelei să fie mai mulți decât spectatorii buzoieni!

Foto: Steaua București 

Marius ANGHEL 09 Aug. 2024, 19:24 Liga 2
Pe aceeași temă