Metaloglobus, aproape să o comită cu cea mai modestă echipă din acest sezon de Liga 2. Marius Burcă s-a amuzat pe seama situației: ”Noi putem să jucăm doar în ultimul sfert de oră”

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2023, 15:08 Liga 2
Metaloglobus, aproape să o comită cu cea mai modestă echipă din acest sezon de Liga 2. Marius Burcă s-a amuzat pe seama situației: ”Noi putem să jucăm doar în ultimul sfert de oră”

Metaloglobus a tras din greu pentru un succes contra ultimei clasate, Progresul Spartac, în etapa a 10-a de Liga 2. A învins la limită, în urma unui gol marcat pe finalul întâlnirii, iar astfel a bifat al doilea succes în campionat.

Metaloglobus a mai urcat câteva locuri în clasament, fiind pe poziția a 14-a în acest moment, în urma meciurilor etapei disputate sâmbătă și duminică, acumulând 11 puncte.

Metaloglobus, victorie pe final cu Progresul Spartac 

În minutul 3 al prelungirilor a venit golul care a adus cele trei puncte pentru trupa antrenată de Ianis Zicu, astfel că Metaloglobus o putea comite și cu Progresul Spartac, cea mai slabă echipă a Ligii 2.

Dragoș Huiban a semnat victoria, în urma unei lovituri de cap din câțiva metri (foto), din centrarea din flanc a lui Zakir. Metaloglobus ”respiră” în urma acestui rezultat, în speranța că se va salva de la retrogradare cu mult mai puține emoții decât sezonul trecut, când a jucat barajul de menținere-retrogradare, chiar contra Progresului Spartac.

  • Metaloglobus, contra Progresul Spartac: R. Avram – Kouadio, Diallo, Caramalău, Andr. Sava – Vl. Bogdan, Al. Iacob, Honciu (cpt.) (Zakir 81′), Gab. Pătrașcu (Mihăilă 71′) – Ad. I. Voicu (Huiban 46′), Cruceru (Krstevski 68′). Rezerve neutilizate: Nedelcovici – Issah, Chatziterzoglu, Cazan, Nemțanu

Președintele Metaloglobusului, Marius Burcă, a declarat că până acum, în cele 10 etape de Liga 2, partidele în care a fost implicată echipa sa au fost marcate de goluri marcate în ultimele minute, așa cum s-a întâmplat și în duelul programat sâmbătă.

Marius Burcă, reacție după Progresul Spartac – Metaloglobus 0-1: ”Trebuia să fim ceva mai sus în clasament”

Conducătorul a recunoscut că se aștepta ca Metaloglobus să aibă mai multe puncte acum în clasament, să fie mai sus, dar a lăudat modul în care a evoluat Progresul Spartac, chiar dacă este pe ultimul loc.

Vin puncte, dar se și duc. La cum s-au terminat meciurile până acum, cu goluri în ultimele minute, putem să jucăm doar ultimul sfert de oră. Progresul Spartac este o echipă foarte frumoasă, după meciul de baraj, din sezonul trecut, am spus același lucru. L-am felicitat pe antrenorul lor, pentru că se luptă cu armele lui și a făcut o echipă foarte frumoasă! Jos pălăria!

Noi avem un lot bun, nu sunt mulțumit cu punctele de până acum, cu locul ocupat. Cred că nu avem punctele pe care trebuia să le avem. Mă uit pe lot și cred că, dacă luăm în calcul nivelul de experiență, trebuia să fim ceva mai sus”, a spus Marius Burcă la Sport Total FM.

Metaloglobus, patru rezultate pozitive la rând în Liga 2

Metaloglobus este pe locul 14 momentan, cu 11 puncte, la egalitate cu locul 13, CFC Argeș, și cu un punct peste locul 15, CSM Slatina. Însă, până acum, cele două nu au evoluat în runda cu numărul 10.

În ciuda situației din Liga 2, Metaloglobus se află totuși într-o ușoară creștere de formă, cu patru rezultate pozitive la rând în campionat, anterior înregistrând o victorie, 2-1 cu CSM Ceahlăul, și două remize, 1-1 cu CSC Dumbrăvița și 0-0 cu FK Miercurea Ciuc.

Teoretic, avem meciuri pe care trebuie să le câștigăm. Însă, am pierdut multe puncte pe teren propriu. Am avut cinci meciuri, nu am acumulat prea multe puncte. E mai bine pentru noi să jucăm în deplasare… glumesc, glumesc!

Cred că noi încercăm să facem lucrurile ca liderul Unirea Slobozia, iar asta e o supărare a mea, că suntem unde suntem. Nu facem mari modificări ale lotului de la an la an, dar totuși suntem în partea a doua a clasamentului, spre deosebire de Unirea Slobozia care e pe locul 1 și trebuie să o felicităm”, a mai spus Marius Burcă.

Înregistrarea meciului Progresul Spartac – Metaloglobus 0-1:

https://www.youtube.com/watch?v=S9DGO04Nelo

Video și capturi foto: Progresul Spartac

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-invins-cs-mioveni-scor-1-0-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-al-patrulea-rezultat-pozitiv-in-liga-2-1-1-cu-csm-resita-19289424

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-cupa-romaniei-corvinul-a-invins-chindia-si-in-liga-2-19289354

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-chindia-si-viitorul-pandurii-cs-mioveni-in-etapa-10-a-ligii-2-19289301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/destainurile-lui-gabi-torje-interviu-de-impact-cu-fostul-dinamovist-19289287

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2023, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă