Metaloglobus răsuflă ușurată după succesul cu CS Comunal Șelimbăr. Marius Burcă: ”Aveam nevoie ca de aer de victorie”. Însă, bucureștenii păstrează șanse foarte mici la play-off

Răzvan STÎNGĂ 26 Feb. 2022, 16:07 Liga 2

Metaloglobus a avut de tras pentru un succes cu CS Comunal Șelimbăr, în runda cu numărul 17 din Liga 2. A fost o victorie la limită a bucureștenilor, pe teren propriu, în fața sibienilor, scor 1-0. Singura reușită i-a aparținut lui Andrei Sin, care a punctat în minutul 23.

Marius Burcă: ”În etapele următoare ar trebui să aducă un plus valoare cei care au lipsit, fără discuție”

Marius Burcă, președintele Metaloglobusului, a făcut analiza partidei cu CS Comunal Șelimbăr și a scos în evidență, în primul rând, absențele din tabăra lui Nicolae Grigore. Antrenorul grupării din Pantelimon nu a mizat pe câțiva jucători importanți, din diverse motive, Ovidiu Herea, Vadim Covalciuc, Andrei Pandele sau George Caramalău.

Conducătorul se așteaptă ca, odată cu revenirile absenților, Metaloglobus să arate mult mai bine.

A fost în regulă meciul, dar am avut patru jucători suspendați astăzi. Patru! Ovidiu Herea, Covalciuc, Pandele, care a jucat aproape toate meciurile, printre ei. Pe lângă cei patru suspendați, l-am avut și pe Caramalău accidentat. Cel puțin patru ar fi fost titulari sută la sută.

Nu știu cum va arăta echipa când va fi în regulă. Ar trebui să aducă un plus valoare cei care au lipsit, fără discuție, dar pe mine mă bucură victoria. Metaloglobus, de ceva vreme, nu a câștigat, a fost și perioada de vacanță, nu am fost prea activi pe piața transferurilor și aveam nevoie ca de aer de această victorie. În special pentru moralul jucătorilor.

(N.r. – Despre golul lui Sin) A fost o execuție frumoasă, are calitate, a jucat totuși în Liga 1. Nimeni nu o contestă și mă bucur că ne-a ajutat atunci când aveam nevoie”, a spus Marius Burcă la Sport Total FM.

Metaloglobus, șanse pur teoretice la play-off. Marius Burcă: ”Sunt un om realist”

Metaloglobus nu mai are mari șanse la play-off, fiind la șase puncte de locul 6, cu două etape înaintea finalului de sezon regular. Marius Burcă e conștient de procentele echipei sale la îndeplinirea acestui obiectiv, astfel că vrea asigurarea unui loc la mijlocul clasamentului.

Rămân speranțe la play-off cât ne permit calculele, dar eu sunt un om realist. Vom juca la victorie toate meciurile, dar trebuie să ne asigurăm liniștea de la mijlocul clasamentului. E un campionat aparte, în care se poate întâmpla orice. Orice echipă poate câștiga, orice echipă poate pierde”, a mai afirmat Marius Burcă.

Metaloglobus mai are, în sezonul regular, meciuri cu FC Brașov (în deplasare) și Steaua (pe teren propriu).

Foto: George Filip și Eduard Vînătoru/ Mediafax Foto

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Feb. 2022, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă