S-au spart ghinioanele de la Metaloglobus! Marius Burcă s-a descătușat după victoria cu CSM Ceahlăul, prima în Liga 2: ”Prea a fost totul împotriva noastră”

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 14:34 Liga 2
S-au spart ghinioanele de la Metaloglobus! Marius Burcă s-a descătușat după victoria cu CSM Ceahlăul, prima în Liga 2: ”Prea a fost totul împotriva noastră”

Metaloglobus a așteptat șapte etape ca să câștige primul meci în Liga 2! Formația bucureșteană a trecut, sâmbătă, pe teren propriu, la Clinceni, de CSM Ceahlăul, la limită, scor 2-1, în urma unui gol venit pe finalul întâlnirii.

La pauză a fost egal, 1-1, iar Metaloglobus a dat lovitura în ultimele minute, cu 120 de secunde înaintea finalului de timp regulamentar.

Metaloglobus, primul succes în Liga 2, 2-1 cu CSM Ceahlăul

Metaloglobus nu a început promițător partida și a încasat gol în minutul 13, când a marcat, pentru CSM Ceahlăul, Matei Moraru. A revenit pe finalul primei părți formația lui Ianis Zicu, în minutul 43, când a marcat prin Georgian Honciu.

Meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate, pentru că scorul de 1-1 s-a menținut până spre final. A marcat în minutul 89 Dragoș Huiban și a adus primul succes pentru Metaloglobus.

  • Metaloglobus: R. Avram – Kouadio, Caramalău, Diallo (Issah 60′), Andr. Sava – Al. Gheorghe (Huiban 76′), Honciu (cpt.), Cruceru (Zakir 26′), Vl. Bogdan – Ad. Voicu (Krstevski 60′, Al. Iacob 76′), Vl. Marica
    Rezerve neutilizate: Nedelcovici – Mihăilă, Gab. Pătrașcu, Rob. Neacșu

Marius Burcă, după Metaloglobus – CSM Ceahlăul: ”Am sperat până la final în victorie”

E o gură de oxigen pentru formația bucureșteană, care a spart gheața în acest sezon de Liga 2. Același lucru a fost remarcat la final și de președintele Marius Burcă, el afirmând că echipa pe care o reprezintă a fost marcată de mult ghinion până acum, în special în duelurile cu CSC Șelimbăr și Gloria Buzău, după cum a declarat.

Credeam în victorie! În momentul în care am jucat mult mai bine, cu Argeș, la Buzău, am pierdut! Deci, nu trebuie neapărat să joci foarte bine ca să câștigi. Am sperat până în ultimul moment în victorie, speram că va veni mai devreme sau mai târziu.

Prima victorie pentru Ianis Zicu, abia a venit, a văzut despre ce e vorba, nu putem spune că e pe plus sau pe minus, de acum vom vedea. Doamne ajută să bifeze cât mai multe victorii.

Suntem o echipă de Liga 2, avem ani în spate, dar și la Piatra Neamț sunt jucători de valoare. Un antrenor de calitate acolo, foarte bun, eu zic că am plecat de la egal la egal și așa s-a și jucat, se putea întâmpla orice”, a spus Marius Burcă la Metropola TV.

Metaloglobus, 6 puncte după șapte meciuri în Liga 2

Metaloglobus are doar 6 puncte acumulate în primele șapte etape, din trei egaluri și o victorie, și ocupă locul 17 din 20. E la egalitate cu poziția a 16-a, FK Miercurea Ciuc, și are două puncte peste următoarele două clasate, CSM Alexandria și CS Tunari.

Etapa următoare va aduce o deplasare pentru Metaloglobus, la CSC Dumbrăvița, locul 5 cu 11 puncte. Și la următorul duel speră Marius Bucă să nu mai aibă ghinion echipa sa.

Nu reflectă situația din clasament ce am făcut până acum, în ideea în care în prima etapă am lovit bara de două ori, iar Șelimbăr a marcat după o lovitură liberă și s-a termina meciul. Acum, felicitări celor de la Șelimbăr, sunt pe primul loc!

Apoi, nu am reușit să luăm un punct la Buzău. Am pierdut trei puncte și așa mai departe. Nici în Cupa României, cu Dinamo, nu cred că era cineva care credea că vom pierde. Parcă prea au fost împotriva noastră lucrurile până acum.

Sperăm să fie bine de acum, băieții să se fi liniștit un pic, pentru că aveau și presiunea ultimelor rezultate”, a mai spus conducătorul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-pierde-dupa-472-de-zile-cu-viitorul-pandurii-antrenorul-florin-maxim-spune-ca-era-constient-ca-invincibilitatea-nu-poate-dura-mult-dupa-promovarea-in-liga-2-pana-la-urma-trebuia-s-19286053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-unirea-slobozia-penultimul-meci-in-etapa-a-7-a-a-ligii-2-19286010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-1-0-cu-fk-miercurea-ciuc-in-etapa-a-7-a-de-liga-2-19285988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-2-1-cu-corvinul-hunedoara-in-etapa-7-de-liga-2-19285976

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă