Metaloglobus iese la atac prin Nicolae Grigore și pune tunurile pe arbitraj: ”Mi s-a părut că nu suntem doriți în play-off. Cu Dej am avut arbitraj ca pe timpuri”

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2021, 16:57 Liga 2
Metaloglobus iese la atac prin Nicolae Grigore și pune tunurile pe arbitraj: ”Mi s-a părut că nu suntem doriți în play-off. Cu Dej am avut arbitraj ca pe timpuri”

După ce s-a menținut etape bune în plasa primelor șase clasate, Metaloglobus a încheiat, în cele din urmă, anul, 16 etape din sezonul regular, abia pe locul 11, la șase puncte de poziția a 6-a. Nicolae Grigore a ieșit la atac și a criticat anumite arbitraje, din anumite meciuri.

Antrenorul bucureștenilor a afirmat clar și răspicat că echipa i-a fost dezavantajată, mergând departe cu speculațiile. Poate și la cald, Grigore a declarat că Metaloglobus nu e dorită în play-off-ul Ligii a 2-a, aducând în reacția sa vorba și de anumite confruntări în care arbitrajul a fost potrivnic, din punctul său de vedere, Metaloglobusului.

Nicolae Grigore, dur: ”Cu Dej am avut parte de un arbitraj cum doar pe timpuri se vedea”

Nicolae Grigore a remarcat partida din ultima etapă a anului, cu Unirea Dej (scor 0-1), dar și confruntările cu Universitatea Cluj (scor 1-2) și cu Concordia Chiajna (scor 1-2). Astfel Metaloglobus și-a luat gândul de la play-off, antrenorul fiind sigur că dacă erorile remarcate de el nu ar fi avut loc, echipa sa s-ar fi luptat cu șanse reale pentru a fi în top 6.

Nu mă pot declara mulțumit de punctele acumulate, de cum suntem în campionat, pentru că ne doream mai mult. Din păcate, am încheiat sezonul cu o înfrângere la Dej, unde speram să avem trei puncte în plus. Ne-ar fi ajutat, ne-ar fi dus aproape de locurile de play-off.

Am avut parte de un arbitraj cum doar pe timpuri se vedea. Eu nu vorbesc despre arbitraj în general, dar la Dej a fost un arbitraj potrivnic. Am avut un penalty evident, un gol valabil anulat, iar după aceea ne-a fost eliminat un jucător. Din lovitura liberă respectivă am primit gol.

Cumulat, mie mi s-a părut că Metaloglobus nu e dorită în primele șase. Mă gândesc la faptul că la Chiajna, în minutul 90+4, am avut un penalty clar, evident, neacordat. La Cluj a fost un fault în care am avut eliminare.

Au fost momente în care, când au fost arbitraje corecte, Metaloglobus a fost aproape de primele șase. Tot ce s-a întâmplat m-a întristat și am încheiat cu dezamăgire anul calendaristic”, a afirmat Nicolae Grigore la Sport Total FM.

Nicolae Grigore: ”Probabil că se vor schimba anumite lucruri, dar acum nu știu ce o să fie” 

Metaloglobus a intrat deja în vacanță, dar strategia pentru perioada următoare va fi anunțată în urma unei ședințe ce va avea loc începând cu ziua de luni, 13 decembrie. Atunci va avea loc o discuție între conducere, antrenor și jucători, cu privire la planurile pentru 2022, dar și unde va avea loc pregătirea de iarnă.

În același timp, așa cum se întâmplă la toate echipele, Metaloglobus ar putea anunța și anumite veniri și plecări.

Deși jucătorii au intrat în vacanță, pe parcursul săptămânii următoare vom avea o întâlnire cu președintele și cu patronul și vom stabili ce vom face. Probabil că se vor schimba anumite lucruri, dar acum nu știu ce o să fie”, a mai afirmat Nicolae Grigore.

Metaloglobus, medie de sub două puncte pe meci în cele 16 etape ale sezonului regular 

Metaloglobus termină anul pe locul 11 în Liga 2, cu 22 de puncte după 16 runde. E la șase puncte de locurile 5 și 6, FC Buzău și Steaua, poziții care duc în play-off când se termină sezonul regular.

Bucureștenii vor începe anul cu un meci acasă, cu CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Flaviu Buboi și George Filip/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-reziliat-contractele-a-doi-fotbalisti-dar-mai-pregateste-si-alte-plecari-reactia-lui-adrian-mihalcea-in-privinta-venirilor-si-unde-are-loc-cantonamentul-din-ianuarie-19214002

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-isi-va-duce-jucatorii-in-afara-romaniei-pentru-pregatirea-de-iarna-u-cluj-va-face-cantonamentul-in-afara-tarii-am-avut-sedinta-sa-vedem-care-sunt-planurile-u-19213974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-ar-fi-vrut-mai-multe-puncte-pentru-steaua-la-finalul-anului-a-stabilit-data-reunirii-si-unde-isi-doreste-sa-mearga-in-cantonament-mesajul-pentru-jucatorii-pe-care-nu-i-mai-vrea-in-lot-19213989

https://liga2.prosport.ro/seria-1/miscari-importante-de-trupe-la-u-cluj-trei-fotbalisti-au-semnat-rezilierea-iar-alti-patru-sunt-pe-cale-sa-o-faca-ardelenii-au-un-nou-sponsor-19213957

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2021, 16:57 Liga 2
Pe aceeași temă