Prestația Reșiței cu Metaloglobus l-a mulțumit pe Alexandru Pelici. Antrenorul, fericit de evoluția jucătorilor: ”Asta e atitudinea pe care trebuie s-o avem. Indiferent cum te numeşti, trebuie să pui osul la treabă”

Andrei PASCU 10 Oct. 2020, 19:36 Liga 2

CSM Reșița a ajuns la trei meciuri fără victorie, odată cu egalul din etapa a 7-a din Liga 2, cu Metaloglobus, din deplasare. Echipa lui Alexandru Pelici a făcut 0-0, iar antrenorul a recunoscut la finalul confruntării că își dorea victoria. În același timp, era conștient că va fi greu să învingă, ținând cont de faptul că Metaloglobus este fără eșec în actuala stagiune.

Alexandru Pelici: ”Asta e atitudinea pe care trebuie s-o avem. Atitudinea din jocul cu Craiova s-a repetat astăzi” 

Alexandru Pelici a evidențiat faptul că Reșița a avut și ceva noroc, pentru că ocaziile importante au fost de partea gazdelor. Au trecut foarte aproape pe lângă deschiderea scorului, dar în cele din urmă s-a terminat la egalitate, 0-0.  Situația de la CSM Reșița nu este una foarte bună nici la nivel intern, iar președintele Cristian Bobar a avut o reacție dură în urmă cu câteva zile asupra jucătorilor.

Pelici a declarat că, dată fiind situația, în acest moment jucătorii trebuie să se mobilizeze și să iasă din această situație foarte dificilă.

Am întâlnit o echipă care a avut un început de  campionat foarte bun, fără înfrângere. Noi ne doream să recuperăm din punctele pierdute acasă etapa trecută, şi am reuşit. Asta e atitudinea pe care trebuie s-o avem. Atitudinea din jocul cu Craiova s-a repetat astăzi, poate cu puţină şansă am fi putut pleca şi cu cele trei puncte puse în joc. Asta e linia pe care trebuie să mergem: nasul jos, la muncă, fără fiţe, pentru că în ziua de astăzi nu mai joacă numele. Indiferent cum te numeşti, trebuie să pui osul la treabă.

Când munceşti, te mai ajută şi soarta. Au avut şi ei şansele lor, au trecut milimetric pe lângă gol în două-trei situaţii, momente în care noi am fost poate ajutaţi de soartă. Când faci ceea ce trebuie şi eşti consecvent în ceea ce faci, mai devreme sau mai târziu vin şi rezultatele. Trebuie să fim o echipă, în primul rând”, a declarat Alexandru Pelici, citat de Radio Reșița.

CSM Reșița, pe locul 12 în Liga 2 după șapte etape 

CSM Reșița e la mijlocul clasamentului Ligii 2, locul 12, cu 8 puncte după șase meciuri disputate. Are o linie de două victorii, două egaluri și două înfrângeri, iar următorul duel este programat pe teren propriu, cu ultima clasată, Pandurii. Sâmbătă, 17 octombrie, este data de disputare a meciului din etapa a 8-a.

Foto: Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-runda-ciuntita-din-cauza-cazurilor-de-covid-19-care-au-luat-amploare-la-mai-multe-echipe-de-la-ora-1100-se-disputa-doar-doua-meciuri-19151736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-meciuri-din-etapa-a-7-a-a-ligii-2-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-care-e-situatia-echipelor-asu-poli-si-aerostar-19151572

Andrei PASCU 10 Oct. 2020, 19:36 Liga 2
Pe aceeași temă