Mediop Ndiaye și Raul Rusescu, la primele goluri pentru Concordia. Ilfovenii și-au întrerupt seria de trei jocuri fără victorie. ”Nu există timp de relaxare și exuberanță!”

Marius ANGHEL 10 Sep. 2022, 16:55 Liga 2
Mediop Ndiaye și Raul Rusescu, la primele goluri pentru Concordia. Ilfovenii și-au întrerupt seria de trei jocuri fără victorie. ”Nu există timp de relaxare și exuberanță!”

Concordia Chiajna a reușit contra Unirii Constanța, în etapa a 6-a a Ligii 2, să-și mai refacă din moralul șifonat în ultimele trei meciuri din care a scos doar un punct. Cu 3-0 s-a impus în deplasare la Clinceni echipa antrenată de Ianis Zicu.

Mediop Ndiaye, cu două goluri, și Raul Rusescu au marcat împotriva formației ”satelit” a FCSB, după ce în precedentele două întâlniri s-au pierdut puncte cu rivale la play-off, cu Poli Iași (1-2) și Dinamo (0-1).

Atât Ndiaye, cât și Rusescu au fost la primele lor goluri pentru Concordia.

Mediop Ndiaye și Raul Rusescu au înscris contra Unirii Constanța primele lor goluri pentru Concordia

În fața tinerilor jucători ai Unirii Constanța, trupa ilfoveană a deschis scorul după 27 de minute. Mediop Ndiaye a punctat după ce a primit o pasă de la Negoi, a dejucat pasul la offside făcut de Cană și Șuteu, l-a driblat și pe portar și a trimis în plasă.

La pauză avantajul de pe tabelă a fost dublu, după ce Mediop a mai înscris o dată, de această dată în minutul 41, după o centrare a lui Constantinescu și un duel aerian câștigat cu Cană.

Ultimul gol al partidei a venit în minutul 85, din piciorul lui Raul Rusescu, din 6 metri, după o centrare din corner. Atacantul a finalizat la patru minute după ce a fost trimis pe teren, iar mai apoi, după alte două minute a fost aproape de o ”dublă”, însă nu l-a putut învinge pe Udrea din postura de unu la unu.

Senegalezul Mediop (31 ani) a reușit în acest meci primele sale goluri pentru Concordia, după ce a evoluat ca titular în toate cele șase partide din acest sezon. Rusescu (34 ani), adus după ce campionat a început, a bifat acum al treilea meci în tricoul trupei din Chiajna și a reușit primul său gol.

Cristian Bălașa, după succesul cu Unirea Constanța: ”Sper să ridice moralul jucătorilor”

Cu 7 puncte acumulate în 6 meciuri și cu un golaveraj mai decent, 7-8, Concordia Chiajna a urcat de pe locul 17 pe 14, unde va încheia această rundă. Ultimul loc care duce în play-off, 6, este acum la patru puncte distanță.

”Este o victorie meritată și venită la timp! Sper să ridice moralul jucătorilor, dar, în același timp, să rămânem foarte concentrați, pentru că vin două meciuri unde trebuie să obținem rezultate pozitive. Nu există timp de relaxare și exuberanță! Bucurie va fi dacă după cele două meciuri avem în cont calificarea în Cupă și 3 puncte cu Șelimbăr. Avem jucători în cadru lotului care pot face diferența și care trebuie să fie un exemplu pozitiv pentru cei tineri, atât pe teren, cât și în afara lui. Îmbucurător este că atât Mediop, cât și Rusescu au spart gheața și au un moral bun”, a spus, pentru Liga2.ro, Cristian Bălașa, directorul sportiv al Concordiei.

Următorul meci al Concordiei are loc marți, 13 septembrie, de la ora 16:30, în deplasare la echipa din Liga 3 SC Popești Leordeni, în Turul 3 al Cupei României.

În campionat, trupa din Chiajna joacă în etapa a 7-a pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu CS Comunal Șelimbăr, chiar formația care acum se află pe ultima poziție care duce la finalul sezonului regular în play-off, pe 6, cu 11 puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-astazi-se-joaca-doar-de-la-ora-1100-poli-iasi-gloria-buzau-si-selimbar-dej-cele-mai-importante-meciuri-din-cele-sapte-19244807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-ramane-pe-pozitii-la-concordia-chiajna-a-spus-o-la-cald-suparat-dar-nu-s-a-pus-problema-sa-plece-echipa-are-obiectiv-clar-pentru-urmatoarele-trei-jocuri-19244395

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

Marius ANGHEL 10 Sep. 2022, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă