Meciul cu Foresta, ultimul pentru Cezar Lungu la Dunărea? Portarului îi expiră contractul și ar fi bătut palma cu altă echipă

Marius ANGHEL 30 May. 2017, 17:44 Liga 2
Meciul cu Foresta, ultimul pentru Cezar Lungu la Dunărea?** Portarului îi expiră contractul și ar fi bătut palma cu altă echipă

Dunărea Călărași a stat în weekendul trecut în campionat și a câștigat trei puncte la „masa verde”, fiindcă ar fi trebuit să joace cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar în ultima etapă va evolua pe teren propriu în fața unei echipe care are mari probleme financiare. Foresta Suceava ar trebui să vină sâmbătă la Călărași, însă e posibil ca gruparea moldoveană să nu mai facă deplasarea.

În cazul în care partida se va desfășura totuși, antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea, spune că nu este interesat de rezultat, iar cu Foresta va da credit tinerilor și celor care au evoluat mai puțin în această stagiune. Oricum, sucevenii, dacă vor veni la meci, o vor face cu mulți jucători tineri, așa cum s-a întâmplat și în precedentele două partide pe care le-au desfășurat în campionat.

„Vom juca cu Foresta Suceava, o echipă care se confruntă cu mari probleme financiare. Nu mă interesează rezultatul. Vreau să dau credit celor care din varii motive au jucat mai puțin și tinerilor din curtea proprie. Am găsit moment favorabil pentru ei pentru că n-am vrut să pun presiune pe ei într-un joc cu miză. Acest meci ar putea însemna un examen destul de important pentru viitoarea lor carieră”, a spus Mihalcea pentru site-ul oficial al Dunării.

Acesta este mulțumit de parcursul echipei în 2017. „Ceea ce s-a întâmplat în acest retur de campionat echivalează cu ceea ce am obținut în sezonul trecut, când ne-am bătut la promovare. Am senzația că am obținut mai multe puncte acum decât în urmă cu un an. E un semnal pozitiv pentru sezonul următor”, a conchis Mihalcea.

Înaintea ultimei etape, Dunărea ocupă locul 8, cu 53 de puncte, iar Doresta e pe locul 12, cu 41 de puncte. Meciul dintre cele două echipe e programat sâmbătă, de la ora 11:00.

Pe cale să-l piardă pe Cezar Lungu

În altă ordine de idei, dacă Dunărea își face calcule pentru ca în următorul sezon să lupte pentru promovare, conducerea e pe care să piardă printre degete unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are în lot. Astfel, portarului Cezar Lungu îi expiră la finalul acestui an contractul, iar până acum conducerea echipei nu i-a propus prelungirea înțelegerii. Potrivit Sport călărășean, goalkeeperul titular din ultimele două sezoane, care are un salariu de 1.200 de euro, ar fi bătut deja palma cu CSA Steaua București, pentru care ar urma să joace într-una din ligile inferioare ale Bucureștiului, a 4-a sau a 5-a.

Până acum, Dunărea a ajuns la un acord cu Gelu Velici (ex Național Sebiș), Silviu Pană (Olimpia Satu Mare) și Andrei Pușcașu (Dacia Unirea Brăila).

Marius ANGHEL 30 May. 2017, 17:44 Liga 2
Pe aceeași temă