Meci cu miză mare între Galați și Brăila: „Știu că vor, sper să și poată”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 12:19 Liga 2
Meci cu miză mare între Galați și Brăila:**

Echipa gălățeană FCM Dunărea va întâlni, astăzi, de la ora 15.00,  pe teren propriu, formația CF Brăila, în cadrul etapei a 22-a din liga secundă. După meciul precedent de pe teren propriu, cu Unirea Târlungeni, încheiat la egalitate, aceasta este a doua partidă din a doua parte a campionatului împotriva unui adversar cu care FCM Dunărea se va întâlni și în play-out, ceea ce înseamnă și miză pe măsură, pentru că doar punctele din meciurile directe dintre aceste echipe vor fi luate în calcul în clasamentul din faza următoare a campionatului.

Antrenorul Costel Enache speră să reușească să-și motiveze jucătorii, lucru tot mai greu de realizat în condițiile în care aceștia nu și-au primit salariile de trei luni. „Jucătorii sunt conștienți de importanța acestui meci și aștept de la ei atitudine pozitivă, implicare totală și concentrare. Știu că vor, sper să și poată. Problemele clubului reprezintă factori psihologici importanți, sper totuși să avem lucididate.”, a declarat antrenorul formației gălățene.

Costel Enache nu va putea conta pe Șomodean – accidentat și Matei – suspendat.

În acest moment, FCM Dunărea este locul 12, ultimul, cu 11 puncte, dintre care 6 vor fi contorizate și în play-out pentru că au fost obținute din confruntările directe cu echipele care se conturează a fi la finalul sezonului regulat pe locurile 7-12. CF Brăila este pe locul 10, cu 16 puncte.

Sursa: Viața liberă

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 12:19 Liga 2
Pe aceeași temă