Marius Măldărășanu, înaintea meciului cu prima clasată, Petrolul: ”Nu există favorită în acest derby!” Trei jucători importanți de la FC Hermannstadt, incerți

Ovidiu BOICA 04 May. 2022, 23:27 Liga 2
Marius Măldărășanu, înaintea meciului cu prima clasată, Petrolul: ”Nu există favorită în acest derby!” Trei jucători importanți de la FC Hermannstadt, incerți

Pentru FC Hermannstadt, aflată pe locul secund în play-off-ul Ligii 2 înainte de startul etapei a 8-a, la două puncte în spatele adversarului de joi seara, liderul Petrolul, urmează trei ”finale”, după cum susține antrenorul Marius Măldărășanu.

Prima dintre acestea e chiar cea cu prahovenii lui Nae Constantin, după care urmează cele cu echipa ”Șepcilor roșii”, pe Cluj Arena, și cu Steaua, la Mediaș.

Marius Măldărășanu, înaintea jocului cu Petrolul: ”Le-am spus băieților că nu se joacă promovarea în meciul de mâine”

Sibienii vor încerca, joi seară, să rămână singura formație care n-a pierdut în play-off, dar misiunea le va fi cu mult mai grea cu cât din lot ar putea absența mai mulți jucători importanți, iar acum situație este cu totul alta decât la jocul din sezonul regular, când au câștigat cu 1-0.

”Nu există favorită în acest derby”, consideră Marius Măldărășanu, antrenorul ”alb-roșilor”. ”Trebuie să fim echilibrați, nu se joacă acum promovarea”, a adăugat Măldărășanu înaintea jocului cu Petrolul.

”Pentru mine, jocul cu Petrolul este cel mai important, în primul rând pentru că este următorul și, plus de asta, întâlnim liderul campionatului. Este final de campionat, iar toate echipele au probleme de lot, cu accidentări. Nu cred că există o favorită în acest derby. Se întâlnesc două echipe bune ale campionatului. Le-am spus băieților că nu se joacă promovarea în meciul de mâine. Mai avem trei «finale» și bineînțeles că ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Vom da totul. Dar, trebuie să fim echilibrați”, a fost declarația dată de Măldărășanu înaintea meciului cu Petrolul.

FC Hermannstadt e la două puncte în spatele liderului Petrolul

Măldărășanu va afla doar la ora jocului dacă se poate baza pe serviciile a trei jucători de bază, fundașul central Ionuț Stoica, căpitanul Petrișor Petrescu și golgheterul din această primăvară, Daniel Paraschiv, care are cinci reușite de când a fost împrumutat de campioana CFR Cluj la FC Hermannstadt.

Cel puțin din imaginile transmise de clubul sibian de la antrenamentul de miercuri, Petrescu și Paraschiv s-au antrenor normal, alături de ceilalți coechipieri.

  • În sezonul regular, FC Hermannstadt s-a impus cu 1-0 la Mediaș în fața Petrolului, prin golul înscris de Silviu Balaure în minutul 70. În turul play-off-ului, la Ploiești, cele două echipe au terminat la egalitate, la scorul de 0-0.

Partida de joi seară, de la Mediaș, începe la ora 20:00 și va fi condusă la centru de Marian Barbu din Făgăraș, acesta fiind ajutat la cele două linii de Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea) și Ionuț Marius Bobe (București). Rezervă a fost delegat Szabolcs Kovacs (Carei/Satu Mare), iar observatori sunt Nicolae Grigorescu (Timișoara), din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor, și Viorel Lolea (Reșița), din corpul observatorilor Federației Române de Fotbal.

Petrolul ocupă locul 1 în play-off, cu 58 de puncte, iar FC Hermannstadt a căzut, între timp, pe locul 3, cu 56 de puncte, după ce ”U” Cluj a câștigat în Ghencea cu 2-0 cu Steaua.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-spera-sa-si-incheie-calculele-promovarii-la-medias-cu-o-victorie-cu-fc-hermannstadt-toate-variantele-in-care-echipa-ploiesteana-face-pasul-in-liga-1-19229775

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-1900-bucurestenii-n-au-obtinut-niciun-punct-in-fata-ardelenilor-in-acest-sezon-19229796

Ovidiu BOICA 04 May. 2022, 23:27 Liga 2
Pe aceeași temă