Marius Măldărășanu, înainte de derby-ul Sibiului: ”Nu mai avem voie să facem pași greșiți.” Antrenorul Hermannstadtului a lămurit lucrurile cu jucătorii săi după remizele din ultimele două meciuri

Ovidiu BOICA 22 Oct. 2021, 19:58 Liga 2
Marius Măldărășanu, înainte de derby-ul Sibiului: ”Nu mai avem voie să facem pași greșiți.” Antrenorul Hermannstadtului a lămurit lucrurile cu jucătorii săi după remizele din ultimele două meciuri

Marius Măldărășanu a afirmat înaintea meciului cu CS Comunal Șelimbăr că jucătorii săi nu-și mai permit pași greșiți. Antrenorul echipei FC Hermannstadt a discutat cu elevii săi și crede că împreună au pus ”lucrurile la punct” după remiza de la Dej (1-1 cu Unirea), din etapa precedentă, ”cel mai slab joc al nostru din punct de vedere ofensiv”.

Cu Șelimbărul, Mălădărșanu nu-l are la dispoziție pe Lungu, dar s-au recuperat Opruț, Plazonja și Antoche.

Marius Măldărășanu, înaintea derby-ului județean cu Șelimbăr: ”Gândul ne este doar la victorie, la cele trei puncte”

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei sibiene FC Hermannstadt, a declarat, într-o conferință de presă, că a purtat discuții cu jucătorii săi după meciul de la Dej și crede că lucrurile au fost lămurite. Cum ”alb-roșii” au remizat în ultimele două jocuri de campionat, acel 1-1 de la Dej fiind precedat de egalul cu Ripensia, la Mediaș (2-2), Măldărășanu nu ia în calcul decât victoria în derby-ul județean cu CS Comunal Șelimbăr.

”Toate meciurile sunt importante, ca dovadă am pierdut puncte cu o nou-promovată în etapa trecută. Știm din trecut că, în general, când s-au întâlnit două echipe din același oraș, același județ, au apărut ambiții, orgolii. Pentru noi nu este loc de așa ceva. Nu mai avem voie să facem pași greșiți. Gândul ne este doar la victorie, la cele trei puncte. Cred că am pus lucrurile la punct din discuțiile pe care le-am avut cu fotbaliștii noștri, după ce am analizat meciul cu Unirea Dej. A fost cel mai slab joc al nostru din punct de vedere ofensiv.

Parcursul nostru a fost foarte bun la început, ca joc, dar, din păcate, ne-a lipsit mișcarea în teren, soluțiile pentru jucătorul cu mingea. Acolo am suferit și normal că nu am mai avut ocazii. Am avut 1-0, trebuia să fim pragmatici, să câștigăm meciul. A trecut, urmează meciul cu Șelimbărul, unul de trei puncte. Au revenit și câțiva jucători pe care îi pierdusem după meciul cu Slobozia și sperăm să ne ajute. Pe lângă Popescu, care a și reintrat în meciul cu Dej, dar a avut problema aceea la claviculă și nu este sută la sută nici el, au revenit la antrenamente Opruț, Plazonja și Antoche. Vor fi lângă noi și sunt sigur că ne vor ajuta mult”, a declarat Măldărășanu.

Fără Andrei Lungu. Revin trei jucători

Măldărășanu îi va putea folosi în meciul de sâmbătă și pe Raul Opruț, Stjepan Plazonja și Paul Antoche, care revin după accidentări. Nu același lucru se poate spune și despre Andrei Lungu, care are în continuare probleme de ordin medical după accidentarea din meciul cu Unirea Slobozia.

Înaintea acestui meci, FC Hermannstadt ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 2, cu 22 de puncte. Echipa sibiană este singura neînvinsă din eșalonul secund. CS Comunal Șelimbăr este pe locul 9 după 11 etape, cu 14 puncte.

Partida dintre FC Hermannstadt și CS Comunal Șelimbăr va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 12:30, pe stadionul ”Gaz Metan” din Mediaș.

Meciul de la Mediaș se anunță unul interesant și din punct de vedere al jucătorilor celor două echipe. Din lotul Șelimbărului fac parte mulți fotbaliști care au trecut și pe la FC Hermannstadt. Este vorba despre Daniel Tătar, Radu Crișan, George Monea, Radu Boboc, Alexandru Curtean, Adrian Cîrstean, Alexandru Neacșa sau Radu Criștiu. În plus, Alexandru Vodă a fost împrumutat pentru acest sezon de Șelimbăr de la gruparea din Sibiu. Nu în ultimul rând, Eugen Beza a ajuns pe banca nou-promovatei după ce s-a despărțit în vară de fosta prim-divizionară.

Alți doi jucători, Stjepan Plazonja și Loren Niță, care sunt acum sub comanda lui Măldărășanu, au făcut parte, în Liga 3, din lotul Șelimbărului.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-11-a-a-ligii-2-extrem-de-interesanta-numai-cu-meciuri-echilibrate-petrolul-steaua-deschide-runda-in-care-vor-avea-loc-trei-derby-uri-judetene-intre-echipele-din-sibiu-timis-si-cluj-pro-19205978

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-fara-spectatori-stadioanele-isi-inchid-iar-portile-din-cauza-pandemiei-prima-partida-din-liga-2-in-care-accesul-fanilor-este-interzis-19206475

https://liga2.prosport.ro/seria-1/certificatul-verde-devine-obligatoriu-in-fotbal-noii-termeni-pe-care-cluburile-trebuie-sa-ii-respecte-dupa-explozia-de-cazuri-de-covid-19-in-romania-19206111

Ovidiu BOICA 22 Oct. 2021, 19:58 Liga 2
Pe aceeași temă