Marius Lăcătuș: „Nu mă mai miră nimic la noi”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 17 Apr. 2014, 16:44 Liga 2
Marius Lăcătuș:**

După ce președintele Florin Prunea a criticat dur deciza FRF de a modifica programul play-off-ului, antrenorul ieșenilor, Marius Lăcătuș, și-a exprimat și el nemulțumirea față de schimbările făcute peste noapte de federație. Tehnicianul a declarat că este deranjat de ora la care se va juca meciurile.

„Mă deranjează nu atât ordinea partidelor, cât ora de disputare a jocurilor. Nu e normal să joci miercurea de la ora 18.00, să ajungi acasă dimineața la ora 03.00, iar sâmbătă să ai din nou meci. Nu e în regulă. Mi-am făcut un plan de pregătire, un program de antrenamente și nu înțeleg de ce s-a schimbat ordinea adversarilor peste noapte. Dacă tot au schimbat ceva, cei de la Federație ar fi trebuit să ne anunțe și pe noi ceva mai devreme. Dar nu mă mai miră nimic”, a declarat Marius Lăcătuș.

Legat de meciul cu Bacăul, primul din play-off, tehnicianul ieșenilor a precizat că are încredere în elevii săi că vor obține cele trei puncte. „Nu va fi deloc ușor cu Bacăul, este o echipă cu jucători de calitate de la mijloc în sus. Totuși, față de meciul din tur, când am pierdut la Bacău, s-au schimbat multe în jocul nostru. Am încredere în jucători și în posibilitățile lor, iar când spun asta îmi amintesc prestațiile din 2014. Fizic stăm bine, terenul este foarte bun, în ciuda ploii, astfel că sunt optimist că vom lua cele trei puncte. În play-off vor fi meciuri mult mai echilibrate, fiecare punct va conta, dar dacă vom juca așa cum am făcut-o în precedentele meciuri rezultatele vor fi pe măsură”, a completat tehnicianul.

Între timp, FRF a decis ca programul de play-off și play-out să revină din nou la cel stabilit inițial după tabela Berger de 6.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 17 Apr. 2014, 16:44 Liga 2
Pe aceeași temă