Marian Stoenac, declarație surprinzătoare despre obiectivul echipei Poli Iași: ”Să nu luăm bătaie în primul rând, pentru că de asta suntem la fotbal, să nu pierdem”

Narcis POHOAȚĂ 13 Aug. 2021, 10:35 Liga 2
Marian Stoenac, declarație surprinzătoare despre obiectivul echipei Poli Iași: ”Să nu luăm bătaie în primul rând, pentru că de asta suntem la fotbal, să nu pierdem”

Mijlocașul Politehnicii Iași, Marian Stoenac (28 de ani), cel care a ratat de puțin golul egalizator în prelungirile meciului de la Mediaș, cu FC Hermannstadt (scor 1-2), când a trimis balonul razant cu bara, a declarat că echipa din Copou ar fi meritat cel puțin un punct.

”A fost un meci de luptă, am luptat toți cu sufletul, am crezut în noi, fiecare a dat tot ce a avut mai bun pentru echipă în seara asta și cred că meritam cel puțin un punct. Am avut puțină neșansă, putea să fie 2-2 în final și să ne bucurăm și noi, să plecăm cu un punct, cu capul sus, să mergem la Iași cu fruntea sus”, a declarat Marian Stoenac, jucător adus la Iași după ce ”FC U” Craiova, echipă cu care a promovat în Liga 1, nu l-a menținut în lot.

Stoenac: ”Nu cred că e echitabil rezultatul, meritam mai mult”

Probabil aflat încă în febra meciului, la cald, fotbalistul Iașiului a oferit apoi o declarație cel puțin ciudată legată de obiectivul Iașiului. Să nu piardă!

”Din punctul meu de vedere, nu cred că e echitabil rezultatul, meritam mai mult. Băieții au muncit, cel puțin în repriza a doua eu cred că am controlat jocul și trebuia să luăm cel puțin un punct. Vreau să vă spun că de la meci la meci ne dorim să luăm cel puțin un punct. Acesta este obiectivul nostru, să nu lăum bătaie în primul rând, pentru că de asta suntem la fotbal, să nu pierdem. Vrem să plecăm învingători din fiecare etapă dacă se poate”, a conchis Stoenac.

Fără punct obținut în primele trei etape, Poli Iași e pe locul 18 din 20 în Liga 2, cu 1-5 golaveraj. În etapa a 4-a o să primească vizita celor de la ”U” Cluj, care are punctaj maxim și e lider.

https://www.youtube.com/watch?v=Zb4SyrgmvwE

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-decis-de-gafele-portarilor-fc-hermannstadt-castiga-duelul-retrogradatelor-cu-poli-iasi-19195743

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-s-a-intors-fara-punct-si-de-la-medias-costel-enache-suntem-amarati-si-frustrati-meritam-mai-mult-gestul-jucatorilor-sibieni-care-l-a-facut-pe-antrenor-sa-se-simta-jign-19195750

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-poli-iasi-da-start-etapei-a-3-a-a-ligii-2-meciul-de-la-medias-dintre-fostele-prim-divizionare-incepe-la-ora-1830-19195685

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-simte-ca-albeste-la-fc-hermannstadt-antrenorul-vrea-victorii-mai-concludente-si-le-transmite-din-nou-jucatorilor-ce-obiectiv-au-vreau-sa-le-intre-foarte-bine-in-cap-19195774

Narcis POHOAȚĂ 13 Aug. 2021, 10:35 Liga 2
Pe aceeași temă