Marian Iancu, gata să investească la Rapid: „Voi pune umărul serios la salvarea clubului”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 13:27 Liga 2
Marian Iancu, gata să investească la Rapid:**
  • Tribunalul București va da o decizie luni în ceea ce privește planul de reorganizare
  • Clubul Rapid, care activează în prezent în Liga a II-a, se află în procedura de insolvență din 7 decembrie 2012, dar aprobarea planului de reorganizare a fost amânată în mai multe rânduri de Tribunalul București din cauza contestațiilor depuse de diverși creditori.

 

Retrogradați la „masa verde” din Liga 1, rapidiștii se zbat să iasă din criza financiară pe care o traversează. Actualii patroni, Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu, sunt deciși să renunțe la o parte din acțiunile clubului giuleștean. Cei doi au purtat mai multe negocieri pentru vânzarea clubului cu Viorel Moldovan. Antrenorul are susținerea unui grup de oameni de afaceri care doresc să preia clubul.

Marian Iancu vrea să revină în fotbal

Ultimul nume care s-a arătat interesat de a investi la Rapid este Marian Iancu. Omul de afaceri a anunțat în mai multe rânduri că dacă se va schimba conducerea Federației Române va reveni în fotbal. Fostul patron al Politehnicii Timișoara ar putea prelua o parte din acțiunile Rapidului, dacă luni Tribunalul va apropa planul de reorganizare al clubului.

„Dacă voi găsi stabilitate juridică voi pune umărul serios la salvarea Rapidului. Voi avea o discuție cu actualii acționari să văd dacă voi fi acceptat, iar eu am spus că vreau să revin în fotbal la Timișoara sau Rapid. Acum mă uit atent la ceea ce se întâmplă la Rapid, iar dacă totul va fi în ordine voi investi, dar nu ca acționar majoritar. Am avut o discuție cu dl. Zamfir, îmi place cum gândește, iar zilele viitoare îl voi contacta pentru a stabili viitorul clubului”, a spus Marian Iancu pentru ProSport.

„Rapidul îl am în suflet! M-am născut în Giulești, e normal să fiu rapidist”, spunea Marian Iancu în urmă cu câteva luni.

6 ani a condus Marian Iancu clubul Poli Timișoara, cu care a ieșit de două ori vicecampion: 2008-2009, 2010-2011

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 13:27 Liga 2
Pe aceeași temă