Măldărășanu, înaintea meciului cu FC Brașov: ”Aștept o reacție din partea jucătorilor”

Ovidiu BOICA 29 Oct. 2021, 20:05 Liga 2
Măldărășanu, înaintea meciului cu FC Brașov: ”Aștept o reacție din partea jucătorilor”

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, a afirmat, înainte plecării spre localitatea de la poalele Tâmpei, unde o va întâlni sâmbătă, de la ora 13:00, pe FC Brașov, că a avut o discuție cu jucătorii săi după eliminarea din optimile Cupei României.

”Trebuie să-și dorească mai mult”, a spus Măldărășanu, considerând că este nevoie de ”echilibru și concentrare” după ce, la unele meciuri din Liga 2, alb-roșii au suferit ”din cauza relaxării”.

Măldărășanu regretă eliminarea din competiția KO după ce a pierdut la lovituri de departajare duelul cu ACSO Filiași, o formație din Liga 3.

”Sunt convins că vom avea viață grea la Brașov, dar trebuie să câștigăm. Am avut o discuție cu jucătorii noștri. Eu am fost obișnuit, ca fotbalist, peste tot pe unde am jucat, să joc meciuri cu echipe mari, să câștig trofee. Ei (n.r. – jucătorii) trebuie să-și dorească mai mult. Este păcat, pentru că aveam și un culoar favorabil în Cupa României, dar în astfel de meciuri trebuie să dai totul pe teren. Cred că, dincolo de calificarea ratată în sferturile Cupei României, în campionatul ligii secunde am suferit din cauza relaxării la unele meciuri. Aștept o reacție din partea fotbaliștilor noștri acum, la meciul cu FC Brașov. Este nevoie de echilibru și concentrare. Așa îmi doresc să fim pe tot parcursul meciului”, a afirmat Măldărășanu.

Marius Măldărășanu va trimite pe teren o formulă de echipă în care nu se va regăsi mijlocașul Andrei Lungu, accidentat în continuare. ”Unsprezecele ” de slart al sibienilor ar putea fi: Ionuț Pop – Alex Pantea, Florin Bejan, Ionuț Stoica, Raul Opruț – Mino Sota, Baba Alhassan – Petrișor Petrescu, Ionuț Năstăsie, Călin Popescu (Alex Oroian) – Valentin Buhăcianu.

Revedere cu Șanta, Surdu și Mugurel Buga

Cu această ocazie, antrenorul echipei FC Hermannstadt se va reîntâlni cu unul dintre foștii săi antrenori, Andrei Șanta, actualul principal al FC Brașov, și cu doi foști colegi, Mugurel Buga și Romeo Surdu, oficiali la echipa adversă din acest weekend.

Măldărășanu consideră că experiența lui Șanta a făcut ca, în ultimele două meciuri din campionat, cu Petrolul (0-4) și Concordia (0-1), să se facă resimțită.

”Îl respect enorm pe Andrei Șanta, fiindcă este un om extraordinar și un technician de valoare. Același respect îl am și față de foștii mei colegi, Mugurel Buga și Romeo Surdu, care sunt în club. Andrei Șanta mi-a fost antrenor la Brașov și se vede că are experiență. Am văzut cum, la ultimele două jocuri, cele cu Petrolul și Chiajna, le-a redat jucătorilor plăcerea de a juca fotbal. Au pus probleme Petrolului, iar la Chiajna au jucat bine. Este clar că sunt într-o creștere de formă”, a mai spus Măldărășanu.

Partida dintre FC Brașov și FC Hermannstadt, contând pentru etapa a 12-a a Ligii 2, se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Tineretului. Înaintea acestui meci, sibienii sunt pe locul 4 în clasament, cu 25 de puncte, în vreme ce gruparea din orașul de la poalele Tâmpei este pe 16, cu 9 puncte.

Cele două echipe s-au întâlnit, în vară, într-un meci amical, brașovenii impunându-se la limită (1-0).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-la-al-treilea-joc-infernal-cu-andrei-santa-antrenor-fc-hermannstadt-e-urmatorul-adversar-un-meci-pe-viata-si-pe-moarte-vlad-mihalcea-sarbatorit-la-antrenament-19207471

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-si-danut-coman-meci-special-cu-fc-hermannstadt-la-brasov-abia-astept-sa-i-revad-pe-toto-buga-si-surdu-sunt-convins-ca-vom-avea-viata-grea-19207687

Ovidiu BOICA 29 Oct. 2021, 20:05 Liga 2
Pe aceeași temă