Mai speră sau nu FK Csikszereda la play-off? Reacția lui Valentin Suciu, la jumătatea sezonului regular de Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 10 Oct. 2021, 17:07 Liga 2
Mai speră sau nu FK Csikszereda la play-off? Reacția lui Valentin Suciu, la jumătatea sezonului regular de Liga 2

Liga 2 a ajuns la jumătatea sezonului regular, iar FK Csikszereda nu prea mai speră la primele șase locuri, care să o ducă în play-off-ul de promovare, unde s-a și aflat stagiunea trecută. Antrenorul Valentin Suciu încă nu a stabilizat echipa, lucru recunoscut în această pauză de campionat.

Valentin Suciu, despre șansele echipei sale la play-off: ”O luăm ușor-ușor, pas cu pas, ne axăm pe următorul joc și după vedem”

Suciu a afirmat că mai are lucruri de pus la punct, ceea ce duce cu gândul la faptul că play-off-ul e doar un miraj îndepărtat pentru FK Csikszereda. S-a ferit să vorbească în mod concret despre prinderea unuia din primele șase locuri, în acest moment fiind o distanță de opt puncte până acolo. Ciucanii sunt pe locul 14, cu 9 puncte, iar poziția a 6-a e ocupată de FC Buzău, 17 puncte.

Valentin Suciu a profitat din plin de pauza pentru meciurile naționalelor. Chiar dacă nu a organizat vreun meci amical pentru jucătorii săi în această perioadă, speră ca antrenamentele să mai fi reglat din sincope. FK Csikszereda are meci cu Poli Iași în etapa a 10-a.

Sper să ne stabilizăm cât mai repede. Acum, urmează jocul cu Iași, un joc dificil, sperăm să ținem punctele acasă. Pauza competițională e puțin ciudată, dar pentru noi, așa cum s-a văzut și la prima, a ajutat foarte mult. Am putut să ne axăm mai mult pe muncă, am putut să ne revenim. Aici mă refer la jucătorii accidentați. Pentru noi, până acum a fost un plus, sperăm să fie la fel și de acum înainte.

Pare foarte departe play-off-ul, dar nu ne gândim dacă avem sau nu șanse. O luăm ușor-ușor, pas cu pas, ne axăm pe următorul joc și după vedem. Am câștigat greu cu Unirea Constanța, a fost un teren greu acolo, care ne-a dezavantajat și pe noi, dar și pe ei. Sunt mulți jucători acolo care promit, tineri, se vede”, a spus Valentin Suciu la Metropola TV.

FK Csikszereda, pe locul 14 în Liga 2 

FK Csikszereda a luat cele nouă puncte pe care le-a adunat până acum în Liga 2, în ultimele patru etape, în care a înregistrat trei victorii (3-1 cu ”U” Cluj, 2-1 cu Poli Timișoara și 2-1 cu Unirea Constanța) și un eșec (2-3 cu FC Buzău).

Ciucanii sunt pe locul 14, iar în runda a 10-a vor juca împotriva Politehnicii Iași, acasă, ocupanta locului 9, cu 12 puncte.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-s-a-impus-si-in-al-doilea-amical-cu-cipru-u19-selectionerul-adrian-vasii-a-utilizat-opt-jucatori-din-liga-2-iar-unul-a-adus-victoria-19204867

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u21-a-terminat-cantonamentul-din-spania-cu-esec-in-fata-mexicului-u21-valentin-ticu-si-victor-dican-au-fost-integralisti-19204854

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-a-pierdut-decent-amicalul-cu-fcsb-echipa-lui-florin-stinga-a-fost-surprinsa-de-fiecare-data-la-inceputul-reprizelor-19204817

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Oct. 2021, 17:07 Liga 2
Pe aceeași temă