Mai multe echipe riscă să nu înceapă campionatul, Șfaițer le enumeră

28 Jun. 2012, 10:29 Liga 2
Mai multe echipe riscă să nu înceapă campionatul,** Șfaițer le enumeră

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani și totodată reprezentantul cluburilor din seria I a ligii secunde spune că sunt multe echipe care se confruntă cu probleme financiare și riscă să nu se înscrie în noul sezon competițional. Printre acestea se numără Rapid CFR Suceava și FCM Bacău.

„Sunt probleme la Alba Iulia, Baia Mare, Bacău, Mangalia. Nu se știe ce va fi la Suceava. Îmi doresc foarte mult ca Suceava să joace în liga a II-a și să avem un derby frumos. Tot timpul au fost derbyuri advărate atât în teren cât și în tribune. Eu îmi doresc să începem în formulă completă și să reziste toate echipele până la finalul campionatului”, a spus Cornel Șfaițer.

Cât privește clubul FC Botoșani, lucrurile încă nu sunt foarte clare și se așteaptă o decizie a autorităților locale care ar trebui să facă investiții serioase în baza sportivă.

„Depindem foarte mult de factorii de decizie locali. Sperăm ca noul primar și domnul președinte al Consiliului Județean să ne susțină în acest proiect. Asta nu înseamnă că dacă ne dorim cu toții promovare vom și reuși în următorul sezon. Este un obiectiv îndrăzneț, pe care care îl putem reuși dar trebuie să avem o strategie foarte bună astfel încât să ne putem menține în liga I dacă promovăm”, a adăugat Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online

28 Jun. 2012, 10:29 Liga 2
Pe aceeași temă