„Magiun”: „Sportul și FRF au stricat campionatul”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Sep. 2013, 11:52 Actualizat: 08 Sep. 2013, 12:16 Liga 2
„Magiun”:  „Sportul și FRF au stricat campionatul”

Marin Barbu, antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, considera ca Federatia Romana de Fotbal a stricat campionatul prin decizia tartiva de neprogramare a Sportului Studentesc in prima etapa din noul sezon al Ligii a II-a.

„Aceasta decizie trebuia luata mai demult. Asa s-a stricat campionatul. Cei de la Sportul trebuiau sa anunte din timp ca nu au bani sa se inscrie si incepeam sezonul dupa tintarul cu 12 echipe. Aici, fara suparare, este si vina Federatiei, care a asteptat pana cu o zi inainte de startul campionatului sa rezolve aceasta situatie. Acum, in fiecare etapa doua echipe vor sta pe margine”, a  declarat „Magiun” pentru Gazeta de Suceava.

De aceeasi parere este si Costel Enache, antrenorul formatiei CSMS Iasi, principala candidata la promovarea in Liga I. „Remarcam constanta Sportului, care demonstreaza ca se pricepe bine la ceva. Iar dupa ce a facut praf sezonul de primavara ar putea reusi acelasi lucru si acum, însa de data aceasta chiar de la debutul campionatului”, a declarat Costel Enache pentru cotidianul Evenimentul.

In conditiile in care meciul cu Sportul Studentesc nu se disputa, suporterii suceveni vor avea de asteptat pana pe 21 septembrie, pentru a-i vedea pe rapidisti la lucru pe stadionul Areni. Pana atunci, „ceferistii” joaca doua etape consecutive in deplasare, la Slobozia, pe 14 septembrie, si Galati, miercuri, pe 18 septembrie.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Sep. 2013, 11:52 Actualizat: 08 Sep. 2013, 12:16 Liga 2
Pe aceeași temă