„Măcinată de probleme de efectiv”, Olimpia speră să iasă cu capul sus din meciul cu Chindia. Andone: „Ne așteaptă o deplasare foarte dificilă”

Marius ANGHEL 18 May. 2017, 19:35 Liga 2

Fără victorie pe teren de 9 meciuri, perioadă în care a obținut doar două egaluri, Olimpia Satu Mare a stat etapa trecută în campionat, iar acum se va deplasa la Târgoviște pentru partida din runda a 35-a a Ligii 2. Jucătorii antrenați de Bogdan Andone și-au primit săptămâna trecută o parte din restanțe, mai exact un salariu, au un moral ceva mai ridicat și speră ca vineri, de la ora 15:30, atunci când are loc meciul, să obțină un rezultat bun în fața Chindiei.

Totuși, Andone nu se poate baza pe cel mai bun lot pe care îl are la dispoziție, fiindcă are patru jucători fie accidentați, fie suspendați. Va avea un meci greu cu Chindia, o echipă care a arătat că atunci când vrea poate să obțină rezultate bune în fața oricui. În 2017, pe teren propriu, târgoviștenii au evoluat în șase meciuri și au câștigat cinci dintre ele, doar cu Sepsi obținând un egal. În rest au marcat între două și patru goluri, victime la scor fiind Clinceni, Metalul și FC Brașov.

Poate singura variantă a Chindiei să nu mai joace acum cum și-a obișnuit spectatorii ar fi că nu mai are nicio șansă la promovare și implicit niciun obiectiv.

„Ne așteaptă o deplasare foarte dificilă, Chindia fiind o echipă puternică, omogenă, cu jucători de calitate și un staff tehnic care lucrează de mulți ani în cadrul clubului. E un club care are stabilitate, e fără probleme financiare, lucru care se vede și în evoluția echipei. Din păcate, echipa mea este măcinată de probleme de efectiv, din cauza suspendărilor și accidentărilor. Am apelat la patru juniori din pepinierea clubului, care au intrat în programul primei echipe în această săptămână. Unul dintre ei are doar 15 ani. Cu toate acestea, am încredere în jucători și încercăm să facem un meci bun și să scoatem un rezultat pozitiv. Să ieșim cu capul sus la finalul meciului”, a spus, pentru Liga2.ro, antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Suspendat este Valter Heil, iar accidentați sunt Adrian Ciul, Tony Kanaloș și Cosmin Bura. Juniorii promovați la prima echipă sunt Alin Văsălie (2002), Vasile Chitaș, Fernando Szolosi (ambii 1999) și Angelo Cocian (2000).

Meciul de vineri, de la ora 15:30, de pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, va fi arbitrat de centralul Adrian Illyeș (Ploiești) și de secunzii Florin Mihai Cosma (Piatra Neamț) și Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamț). Arbitru de rezervă este Cătălin Marian Pană (București), iar observatori au fost delegați Ioan Mureșan (Timișoara) și Bogdan Gheorghiță (Vaslui).

Marius ANGHEL 18 May. 2017, 19:35 Liga 2
Pe aceeași temă