”Lupii” au schimbat modul de pregătire: fac antrenamente cu grupul. Costel Enache: ”Este o situație de compromis. Ne adaptăm la vremurile pe care le trăim”

05 May. 2020, 11:00 Liga 2
”Lupii” au schimbat modul de pregătire: fac antrenamente cu grupul. Costel Enache: ”Este o situație de compromis. Ne adaptăm la vremurile pe care le trăim”

Petrolul și-a schimbat, de la începutul lunii mai, modul în care organizează antrenamentele individuale de la distanță, anunțând prin intermediul site-ului oficial că au trecut la următorul pas. ”Lupii” se pregătesc în grup, dar, ”bineînțeles, tot online, prin intermediul unor aplicații arhicunoscute și folosite în această perioadă”.

Ședințele de pregătire întocmite de preparatorul fizic Alessandro Cittadino durează 60 de minute și se derulează zilnic, fiind conduse și supravegheate, din spatele laptopurilor, de către stafful tehnic condus de antrenorul principal Costel Enache, informează Petrolul.

„Până săptămâna trecută noi le dădeam exercițiile, ei le făceau și, apoi, ne trimiteau filmările. De pe 1 mai am început să lucrăm cu toții dar, desigur, este o situație de compromis. Sunt prezenți toți jucătorii, însă nu este același lucru ca atunci când faci un antrenament normal, pentru că nu poți să-i simți la fel de bine și, în plus, lipsește comunicarea directă, una foarte importantă pentru noi. Dar, ne adaptăm la vremurile pe care le trăim și trebuie să folosim aceste metode pentru a menține cât de cât la un nivel bun pregătirea fizică”, a explicat antrenorul principal Costel Enache, care a mai spus că așteaptă să dacă în ce condițiile se pot relua antrenamentele de după data de 15 mai, când se iese din starea de urgență: „Noi ne-am făcut planurile, suntem pregătiți și pentru situația în care va trebui, pentru început, să ne antrenăm în grupuri mai mici. Tot ce ne dorim este, însă, să ne întoarcem la treabă, iar lucrurile să revină cât mai repede la normal.”

Petrolul e clasată, după 24 de etape desfășurate în acest sezon de Liga 2, pe locul 5, cu 38 de puncte, cu unul mai puțin decât ocupanta poziției a 2-a, CS Mioveni, care asigură direct promovarea în prima ligă.

Mai jos, puteți vedea câteva imagini surprinse de la antrenamentele online pe care le fac petroliștii în această perioadă:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-lazar-total-nemultumit-dupa-videoconferinta-dintre-frf-si-cluburile-din-liga-2-toata-lumea-ar-trebui-sa-inteleaga-ca-nu-ne-mai-putem-pacali-intre-noi-varianta-play-off-ului-19131197

https://liga2.prosport.ro/seria-1/problema-pe-care-petrolul-trebuie-sa-o-rezolve-repede-in-momentul-acesta-nu-avem-un-departament-de-scouting-cum-se-descurca-ploiestenii-si-ce-spune-costel-enache-despre-situatia-de-19131248

05 May. 2020, 11:00 Liga 2
Pe aceeași temă