Lungu : „Îl dau afară”!

02 Dec. 2008, 16:02 Liga 2
Lungu**:

Exasperat de seria incredibilă de rezultate negative ale Cetății din acest tur de campionat, primarul Ion Lungu a cerut în mod public demisia antrenorului principal Marian Pană.

 

“Consider că mandatul lui Marian Pană pe banca Cetății s-a încheiat. Îi cer public să renunțe la postul de antrenor, pentru că în caz contrar va fi dat afară”, a declarat primarul Ion Lungu, care s-a săturat de "fițele" lui Marin Pană

 

"Cred că Pană a avut suficient timp la dispoziție pentru a redresa situația, însă din păcate echipa a ajuns deja la 12 meciuri fără victorie, ocupând o poziție jenantă la finalul turului. Marian Pană în loc să se ocupe de sarcinile stipulate în contract, a dat tonul unor tensiuni gratuite, care au provocat o grămadă de probleme și de servicii clubului. Astfel în loc să plătim jucătorii, am fost nevoiți să achităm către FRF amenzi din banul public," a mai spus primarul Lungu. În replică, Marian Pană a spus că nu a fost anunțat de nimeni că se intenționează renunțarea la serviciile sale.

 

„În măsura în care va dori să mă primescă, aș vrea să am o întâlnire lămuritoare cu primarul Ion Lungu. Încerc de mai mult timp să port o astfel de discuție cu Ion Lungu, în care să-i explic ce se petrece la echipă. Sunt vinovat pentru actuala situație, însă cauzele pentru care s-a ajuns aici sunt multiple”, a declarat Pană.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

02 Dec. 2008, 16:02 Liga 2
Pe aceeași temă