Luka Maric ”s-a rupt” cu Unirea Dej și e incert pentru barajul de salvare în care va juca FC Brașov

Adi MARICA 19 Apr. 2022, 10:39 Liga 2
Luka Maric ”s-a rupt” cu Unirea Dej și e incert pentru barajul de salvare în care va juca FC Brașov

Croatul Luka Maric (35 de ani), jucător de bază în angrenajul echipei antrenate de Călin Moldovan, s-a accidentat în debutul meciului cu Unirea Dej din runda a 4-a a play-out-ului Ligii 2.

Maric s-a accidentat în minutul 8 al jocului de sâmbătă, cu Unirea Dej, și a fost înlocuit cu Robert Gherghe. Din primele informații, fundașul croat a suferit o ruptură musculară, dar va fi supus unui RMN, pentru a se vedea clar care este situația sa.

Luka Maric a suferit o ruptură musculară și va rata cel puțin ultimele meciuri din play-out ale FC Brașov

Dacă diagnosticul va fi confirmat, Maric va rata ultimele două meciuri din play-out, cele cu Viitorul Pandurii și Astra.

Croatul achiziționat în iarnă de FC Brașov a fost integralist în toate meciurile din sezonul de primăvară, până la meciul cu Unirea Dej, când s-a accidentat. Faptul că până să sjungă la clubul de sub Tâmpa nu mai jucase de mai bine de șapte luni i-a afectat randamentul în primele jocuri oficiale.

În schimb, la ultimele partide, croatul începuse să-și intre în ritm, dar a venit accidentarea din meciul de sâmbătă, cel mai probabil din cauza suprasolicitării din startul acestui an.

”Sperăm să nu fie o accidentare atât de gravă și să poată reveni pe teren înainte de baraj”, a spus Călin Moldovan.

Călin Moldovan speră într-un punct salvator obținut a Târgu Jiu

Și după runda a 4-a din play-out FC Brașov tot de un punct mai are nevoie din ultimele două jocuri pentru ca Dumbravă și compania să fie siguri de prezența la barajul de menținere în Liga 2, unde cel mai probabil va întâlni Poli Timișoara.

”În fotbal trebuie să ai și puțină șansă, iar la noi a lipsit acest amănunt. Cel puțin în meciurile jucate pe Tineretului. Urmează meciul de la Târgu Jiu, vom juca în deplasare și poate ne va fi mai ușor să obținem un rezultat bun”, a spus Călin Moldovan.

FC Brașov ocupă locul 5 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 20 de puncte, fiind la cinci puncte peste Unirea Constanța, care încă mai crede că poate evita retrogradarea matematică, ambele formații urmând să mai aibă în ultimele trei etape câte două jocuri. În etapa a 5-a, FC Brașov joacă la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii (22 aprilie, ora 11), în timp ce Unirea Constanța primește vizita, la Buftea, a Ripensiei (locul 4, 28 puncte).

  • Săptămâna trecută, un alt jucător al FC Brașov, fundașul Robert Răduciou (18 ani), s-a accidentat grav la antrenament, după o intrare dură a lui Răzvan Andronic.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-rapusa-si-de-unirea-dej-pe-tineretului-are-infrangeri-pe-linie-acasa-in-acest-an-si-poate-pierde-chiar-locul-de-baraj-de-mentinere-calin-moldovan-suntem-blestemati-e-clar-e-vo-19227532

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ghinion-teribil-pentru-unul-dintre-jucatorii-de-la-fc-brasov-s-a-accidentat-grav-la-antrenament-si-rateaza-restul-sezonului-19227292

https://liga2.prosport.ro/liga-4/iulian-popa-a-demisionat-de-la-fc-avrig-dupa-esecul-cu-inter-stars-sibiu-si-va-antrena-echipa-din-orasul-natal-19227776

Adi MARICA 19 Apr. 2022, 10:39 Liga 2
Pe aceeași temă