Lucescu îi trage de urechi pe rapidiști: „Au făcut o mare greșeală când l-au obligat pe Copos să plece! L-au făcut mult să sufere”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Jan. 2014, 11:34 Actualizat: 07 Jan. 2014, 11:35 Liga 2
Lucescu îi trage de urechi pe rapidiști:  „Au făcut o mare greșeală când l-au obligat pe Copos să plece! L-au făcut mult să sufere”

Mircea Lucescu este de părere că George Copos nu trebuia îndepărtat de la Rapid. Antrenorul Șahtiorului susține că soarta clubului ar fi putut fi mai bună dacă fanii nu l-ar fi forțat să renunțe.

Lucescu spune că omul de afaceri trecea printr-o perioadă delicată din punct de vedere de financiar și avea nevoie de mai multă înțelegere din partea fanilor. „Suporterii Rapidului au făcut o foarte mare greșeală când l-au obligat pe George Copos să plece. Trebuiau să-l înțeleagă că trece pentru o perioadă dificilă. Eu sper să-și rezolve problemele și să revină în fotbal. Acele mesaje ale suporterilor i-au produs multă suferință. El a fost obligat să renunțe la dragostea sa după 20 de ani, nu i-a fost ușor, dar a fost forțat”, a declarat Mircea Lucescu la Sport.ro

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Jan. 2014, 11:34 Actualizat: 07 Jan. 2014, 11:35 Liga 2
Pe aceeași temă