Liga a II-a rămâne tot în două serii: „Probabil va fi play-off și play-out”

Marius ANGHEL 02 Jan. 2013, 11:35 Liga 2
Liga a II-a rămâne tot în două serii:**

Structura ligii secunde nu se va modifica în următorii ani. Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani și totodată reprezentantul cluburilor din eșalonul secund în Comitetul Executiv al FRF spune că vor rămâne două serii în liga a II-a, indiferent de numărul de echipe.

„E posibil orice. Multe cluburi au datorii foarte mari la bugetul statului și se poate întâmpla orice. Nu îmi doresc, dar există riscul ca unele cluburi să nu termine campionatul. Pentru noul sezon competițional e posibil să ne reorganizăm. La liga a II-a vor rămâne tot două serii pentru că nu există infrastructură. Probabil va fi play-off și play-out”, a spus Cornel Șfaițer pentru Bt online.

„2013 va fi un an foarte greu, în primul rând din punct de vedere financiar”

Președintele clubului FC Botoșani spune că 2013 va fi un an foarte dificil pentru tot fotbalul românesc, indiferent de eșalon. Cornel Șfaițer spune că din acest an toate cluburile vor fi obligate să-și achite datoriile la bugetul statului iar asta poate duce la falimentul mai multor echipe.

„2013 va fi un an foarte greu, în primul rând din punct de vedere financiar. Vedem ce se întâmplă în liga I. Va fi un an foarte greu, în general pentru sportul românesc. Sperăm să se așeze lucrurile, să fie un moment zero pentru tot fotbalul românesc și să începem o reconstrucție. Să acordăm o atenție mai mare jucătorilor tineri. Fotbalul trebuie să funcționeze cu bani reali, cu salarii normale. Trebuie să înțeleagă toată lumea că nu mai putem funcționa fără să achităm banii la bugetul statului”, a mai declarat, citat de Bt online, Cornel Șfaițer.

Foto: Eduard Blaga

Marius ANGHEL 02 Jan. 2013, 11:35 Liga 2
Pe aceeași temă