Liderul așteaptă Snagovul, fotbaliștii ilfovenilor așteaptă desființarea

12 Apr. 2012, 21:10 Liga 2
Liderul așteaptă Snagovul,** fotbaliștii ilfovenilor așteaptă desființarea

Cu toate că FC Snagov a anunțat că se retrage din campionat începând din această săptămână, prin urmare nu vor face deplasarea la Ovidiu pentru a juca în etapa a 21-a a Ligii a II-a, Viitorul Constanța, oponentul ilfovenilor, s-a pregătit intens în ultimele zile cu gândul că adversarul se va răzgândi și se va prezenta totuși la meci. În acest sens, echipa patronată de Gheorghe Hagi a organizat astăzi o conferință de presă premergătoare meciului. La aceasta a fost prezent și vedeta constănțenilor, Nicolae Dică, cel care e convins că meciul cu FC Snagov se va disputa.

Dică dezvăluie că la echipă s-a făcut o analiză după primele 5 meciuri din acest retur, speră ca de acum înainte să nu mai se comită greșelile făcute în aceste etape și ca victoriile să înceapă să vină pentru a nu da șansa celorlalte pretendente la promovare să se apropie de ei în clasament.

„Am avut cinci etape în care am obținut o singură victorie. Împreună cu antrenorii și conducerea am făcut analiza acestor meciuri, ce am făcut bine și ce am făcut rău. Este îmbucurător că am condus în toate aceste cinci etape, însă din păcate am fost egalați și sper să învățăm din greșeli. Vrem să începem să câștigăm pentru a nu da șansa altor echipe să creadă că pot urca pe primul loc. Noi ne-am pregătit să jucăm meciul cu Snagov și sunt convins că vor veni.”, a spus, citat de academiahagi.ro, vedeta Viitorului, Nicolae Dică.

Fotbaliștii ilfovenilor și-au făcut bagajele

Cât privește soarta oponenților din etapa 21, fotbaliștii lui FC Snagov și-au făcut deja bagajele și au părăsit baza din Ghermănești. Aceștia așteaptă acum ca Federația să-i declare liberi de contract pentru a semna cu viitoarele echipe. Din informațiile pe care le avem, fotbaliștii echipei ilfovene se vor împărți în două grupuri, unii urmând a se transfera la o formație din Seria I, iar ceilalți la o alta din Seria a II-a.

Meciul dintre FC Viitorul și FC Snagov era programat să se dispute vineri, la Ovidiu, de la ora 17.00, însă cum acesta nu se va juca, gazdele vor câștiga la „masa verde”, scor 3-0.

Articol și foto de Marius ANGHEL

12 Apr. 2012, 21:10 Liga 2
Pe aceeași temă