Leo Strizu, nervos și când Unirea Constanța câștigă. Succesul cu Astra, primul după șase etape, nu i-a scăpat pe jucători de critici: ”Cei intrați după pauză m-au dezamăgit”

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2022, 14:39 Liga 2
Leo Strizu, nervos și când Unirea Constanța câștigă. Succesul cu Astra, primul după șase etape, nu i-a scăpat pe jucători de critici: ”Cei intrați după pauză m-au dezamăgit”

Meciul dintre Astra și Unirea Constanța a fost mai spectaculos decât se aștepta, poate, oricine. A fost o desfășurare interesantă a partidei disputate în etapa a 18-a a Ligii a 2-a și care s-a terminat, în cele din urmă, cu victoria oaspeților, scor 3-2, după ce au condus cu 3-0.

Leonard Strizu: ”Cei intrați după pauză m-au dezamăgit”

Unirea Constanța a înregistrat prima victorie după șase etape, însă Leonard Strizu a fost supărat pe modul în care au reacționat jucătorii introduși pe teren în partea a doua. Constănțenii au condus cu 3-0, în urma golurilor lui Andreas Chirițoiu (min. 2), Laurențiu Ardelean (min. 16) și Rareș Trif (min. 19), doar că finalul a fost unul cu emoții.

Ultimele 10 minute ale confruntării de la Giurgiu au fost trăite la intensitate maximă, dat fiind faptul că Astra a punctat de două ori, prin Tiberiu Giuroiu (min. 81) și Sergiu Negruț (min. 86). Din acest motiv, Strizu și-a taxat jucătorii la interviurile de la final.

  • Unirea Constanța, în partida cu Astra: Udrea – R. Gab. Zamfir, Gogor, Tălmaciu, Șuteu, Cireșoiu, Ciuciulete, R. Trif, Laur. Ardelean (cpt.), Ad. Niță, Chirițoiu.
    Rezerve: Țipu – Rob. Tudor, Nicola, Coza, Al. Neacșu, Carabela, Mitrache, Al. Bodea, Șerbănescu.

Era să ne terminăm total! Important e că am câștigat, dar sunt foarte nemulțumit de repriza a doua, în special de jucătorii care au intrat. O repriză extraordinară prima, în care nu am dat șanse. Bine că au jucat cum trebuie cei din prima repriză.

Eu nu dau în jucătorii mei, pentru că noi suntem împreună zi și noapte, dar o să discut cu ei, sunt foarte nemulțumit. Dacă meciul acesta îl terminam la o diferență mai mare, puteam să spun că nu pierdem meciul următor cu Petrolul, chiar dacă lumea spune că e diferență mare.  

Vorbeam cu președintele Astrei și spunea că dacă primește cele cinci puncte, care i-au fost luate, ceva de genul acesta, speră la salvare. Sunt cam încrezători cei de acolo, dar din celelalte echipe, ce să prindă? La baraj joacă împotriva echipelor de la Timișoara, echipe foarte bune. Dar fiecare are speranța lui, cum o avem și noi, și o să avem un meci tare în runda următoare”, a spus Leonard Strizu la Metropola TV.

Unirea Constanța s-a apropiat la două puncte de locul 16, FC Brașov

Victoria e una foarte importantă pentru Unirea Constanța, mai ales că, deși se află pe locul 17, cu 11 puncte, s-a apropiat la două lungimi de echipa de deasupra, FC Brașov. În plus, s-a distanțat la patru puncte de poziția a 18-a, Dunărea Călărași.

În ultima etapă a sezonului regular, Unirea Constanța va avea meci pe teren propriu, infernal, cu liderul campionatului, Petrolul.

În privința echipei din Giurgiu, ea este pe ultimul loc, 20, cu -1 punct. Locul 19 este ocupat de Dacia Unirea Brăila, 2 puncte. În runda următoare, giurgiuvenii vor întâlni Politehnica Iași, în deplasare.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-mai-bifat-o-victorie-si-se-indreapta-catre-indeplinirea-obiectivului-impresiile-lui-dragos-militaru-dupa-succesul-cu-viitorul-pandurii-mesajul-pentru-fani-si-analiza-ultimei-etape-din-s-19221776

https://liga2.prosport.ro/seria-1/organizatorii-s-au-lupta-cu-zapada-inainte-de-fc-brasov-metaloglobus-a-nins-abundent-peste-noapte-la-brasov-iar-suprafata-de-joc-a-fost-acoperita-cu-un-strat-gros-de-nea-cum-se-19221702

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-are-doua-goluri-in-doua-meciuri-pentru-steaua-in-2022-omul-jocului-cu-poli-iasi-socheaza-privind-dreptul-la-promovare-orice-se-poate-schimba-suntem-in-romania-19221695

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-mizeaza-pe-al-zecelea-succes-pe-teren-propriu-in-acest-sezon-si-pe-scoaterea-buzaului-din-play-off-nae-constantin-nu-i-vad-sa-vina-sa-se-apere-georgi-pashov-a-fost-legiti-19221687

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2022, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă