Kehinde Fatai și-a arătat clasa contra Stelei. Nigerianul a fost omul meciului pentru SC Oțelul: ”Ne-am învățat minte după ce s-a întâmplat la ultimul meci de acasă”

Marius ANGHEL 30 Mar. 2023, 23:39 Liga 2
Kehinde Fatai și-a arătat clasa contra Stelei. Nigerianul a fost omul meciului pentru SC Oțelul: ”Ne-am învățat minte după ce s-a întâmplat la ultimul meci de acasă”

Kehinde Fatai (33 de ani) a fost omul meciului pentru SC Oțelul Galați în partida de pe teren propriu cu liderul Steaua (scor 3-2). La concurență cu portarul Cosmin Dur-Bozoancă, decisiv prin intervențiile sale din finalul jocului, când a evitat în mai multe rânduri o egalare nesperată din partea Stelei ținând cont de scorul înregistrat la pauză.

Atacantul nigerian a înscris de două ori pentru SC Oțelul și mai putea să o facă o dată în debutul părții secunde.

Kehinde Fatai, dublă contra Stelei

Adus la Galați chiar înainte de reluarea campionatului, în iarnă, fostul jucător al Farului, Astrei sau Argeșului și-a demonstrat din plin calitățile, marcând de două ori în 21 de minute împotriva Stelei și apropiind victoria de SC Oțelul. Dacă în minutul 14 a îndeplinit o simplă formalitate din 6 metri, în minutul 21 l-a depășit lejer pe Beța și l-a învins pe Iancu din marginea careului.

În patru jocuri în care a evoluat pentru SC Oțelul, Fatai are deja trei goluri marcate.

”Mă simt bine, sunt foarte fericit pentru echipă. A fost un joc în care ne-am așteptat să fie așa, dar cel mai important este că am luat trei puncte. S-a văzut că Steaua nu a pierdut de mult timp, e o echipă care a jucat foarte bine, dar și noi, după ce s-a întâmplat la ultimul meci de acasă (n.r. – 1-2 cu Poli Iași), ne-am învățat minte și trebuie să continuăm așa”, a spus africanul la microfonul DigiSport.

Nigerianul Oțelului, doar cu gândul la promovare

La scurt timp după reluarea partidei, în minutul 50, Fatai l-a ridiculizat pe Mihăescu, l-a depășit și pe goalkeeperul Iancu, însă nu a nimerit poarta. În loc de 4-0 s-a făcut 3-1 după un minut și Steaua reintra în joc.

”Ăsta este fotbalului. Nu a intrat la noi, am scăpat mingea și am primit primul gol. După aceea meciul a continuat foarte greu pentru noi”, a declarat nigerianul, care spune că a venit cu un singur gând la Galați, să promoveze: ”Sper să ajungem unde își dorește echipa, în prima ligă. Ăsta este singurul pe care îl avem în față.”

În afară de Fatai, în meciul de la Galați au mai înscris și Octavian Ursu (32′), pentru SC Oțelul, și Ștefan Bodișteanu (51′, 61′), pentru Steaua.

SC Oțelul vrea victorie și cu Dinamo. ”Trebuie să ne vedem de treaba noastră până la capăt”

Cu 39 de puncte, SC Oțelul se menține pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, poziție direct promovabilă, ținând cont de faptul că Steaua (43 de puncte) nu are drept de promovare. În etapa a 3-a, SC Oțelul joacă la București cu Dinamo, vineri, 7 aprilie, de la ora 20:30.

”Echipele mari sunt tot echipe mari, au tradiție, Dinamo, Steaua, Iași. Noi mergem la București să câștigăm, luăm fiecare meci pas cu pas pentru a ne îndeplini obiectivul. Mai sunt opt meciuri și toată lumea are șanse la promovare. Nu pot să spun cine e favorit. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră până la capăt”, a mai spus Kehinde Fatai la finalul jocului cu Steaua.

Cu un joc mai puțin disputat în acest moment, Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Dej sunt la șapte puncte în spatele Oțelului.

Foto: SC Oțelul Galați 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pierdut-cu-sc-otelul-19264810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-galati-si-steaua-deschid-etapa-a-2-a-a-play-off-ului-ligii-2-astazi-de-la-ora-2000-meciul-arbitrat-de-acelasi-central-delegat-si-la-duelul-din-sezonul-regular-19264739

Marius ANGHEL 30 Mar. 2023, 23:39 Liga 2
Pe aceeași temă