Juventus rămâne modestă, deși e lider! Oprița: „Cu UTA nu e un meci cu conotații de promovare, noi suntem conjunctural pe primul loc”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2016, 15:50 Liga 2
Juventus rămâne modestă, deși e lider!** Oprița:

Sâmbătă, de la ora 15:30, UTA Bătrâna Doamnă va primi vizita liderului surpriză a ligii secunde. Juventus București este o formație nou-promovată în acest eșalon, însă după o vară cu achiziții importante pentru acest nivel, culege roadele unui lot cu experiență în rândul căruia se evidențiază extrema Chipirliu, ajunsă la zece goluri stagionale. Pe banca tehnică a echipei ilfovene este Daniel Oprița, antrenorul în vârstă de 35 de ani reușind până acum un parcurs demn de luat în seamă.

„Nu cred că se poate spune că e un meci cu conotații de promovare, deoarece noi suntem conjunctural pe primul loc și nu avem ca obiectiv direct promovarea în primul eșalon. Este, însă, o partidă foarte importantă și grea, deoarece UTA este o formație foarte puternică. Chiar dacă are o serie de rezultate mai puțin reușite, să nu uităm că nu a mai pierdut pe teren propriu din prima rundă a sezonului trecut. Au de partea lor și suporterii, care cu siguranță îi vor împinge de la spate. Noi însă dorim să facem o partidă bună și să ne întoarcem de la Arad cu un rezultat pozitiv. Nu știu acum dacă ne va mulțumi un rezultat de egalitate, depinde de cum decurg lucrurile mâine. Cert este că UTA e la 5 puncte în spatele nostru, iar o eventuală înfrângere îi va îndepărta de partea superioară a clasamentului, ceea ce nu ar fi foarte bine pentru ei. Din punctul meu de vedere, e clar că ei își doresc promovarea. De aceea sunt convins că UTA va dori victoria cu orice preț la acest meci”, a declarat Daniel Oprița.

Fostul atacant al Stelei a evoluat pentru o scurtă perioadă de timp și la UTA, în perioada februarie – mai 2008, dar afirmă că acest lucru nu contează acum. „Nu pot să spun că e un meci special pentru mine, deoarece a trecut mult timp de când am fost la UTA și am jucat foarte puțin în aceea perioadă. Pentru mine e o partidă de campionat împotriva unui adversar puternic”, a concluzionat Oprița.

Juventus București sosește la Arad în această după-amiază și nu are probleme de lot.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Oct. 2016, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă