Juventus e cu un pas în Liga 1 și Daniel Oprița își face deja planuri de viitor: „Vreau să iau campionatul. Patronul mi-a zis: «Ești nebun!»”

Liga2.ro 12 Apr. 2017, 19:45 Liga 2

Daniel Oprița (35 de ani) a preluat-o pe Juventus București în Liga a 3-a, a promovat-o anul trecut în eșalonul doi, iar acum aceasta e lider detașat, la 12 puncte distanță de locul 2, ocupat de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, și e ca și ajunsă în Liga 1.

Într-un interviu acordat pentru site-ul AFAN, Oprița spune că și-a propus pentru la anul, nici mai mult nici mai puțin, să câștige titlul în Liga 1.

„Îmi propun să câștig cât mai multe titluri! Și la Reșița m-am bătut la promovare. Cu Juventus, am promovat din Liga a treia în a doua, acum din a doua în Liga 1 și apoi vreau să iau campionatul! Când am promovat în Liga a 2-a, m-a întrebat patronul ce-o să fac aici. Îi era teamă să nu ne facem de râs și i-am spus că vreau să promovez în Liga 1! Mi-a zis: «Ești nebun!» Acum a văzut că am avut dreptate! Vom merge tot pe salarii mai mici, ca și în Liga a 2-a, unde nu suntem nici în primele șapte la media de salarii, dar important este că sunt date la timp, ca și primele. Și la Liga 1 vom plăti doar performanța. Cu cât se vor clasa mai sus, cu atât vor primi și bani mai mulți”, a spus Oprița.

FCSB e tot Steaua pentru Oprița: Se va rezolva până la urmă și se va numi și în acte tot Steaua, vor primi și sigla, și tot”

Antrenorul lui Juventus e de părere că actuala FCSB este tot Steaua și că problema se va rezolva în scurt timp: „FCSB tot continuatoarea Stelei este, palmaresul e tot aici. Pentru mine, tot Steaua e! Și cred că pentru toată lumea. Văd că vin și mai mulți suporteri. Și comentariile la tv tot despre Steaua sunt. Eu zic că se va rezolva până la urmă și se va numi și în acte tot Steaua, vor primi și sigla, și tot”.

N-ar mai trebui să existe echipe în insolvență în primele trei divizii

Daniel Oprița e categoric când vorbește despre echipele aflate în insolvență, considerând că acestea nu au ce să caute în primele trei eșaloane. N-ar mai trebui să existe echipe în insolvență în primele trei divizii, ar trebui să plece din Liga a patra. Nu e normal. Cum a fost și Rapidul, și-a luat jucători cărora le-a promis salarii de 5.000 de euro pe lună, a promovat, dar nu a  mai dat banii! Păi așa putea să promoveze Călărașiul, nu? Că ei au dat banii la timp, dar, având salarii mai mici, nu au putut să aducă jucători foarte valoroși. Până la urmă, n-a rămas nici Rapidul, n-a promovat nici Călărașiul, ci s-a întors Timișoara, iar asta nu mi se pare corect. Oricine își poate aduce jucători de 10.000 de euro pe lună, promovează, dar nu îi plătește”, a spus Daniel Oprița în interviul acordat pentru site-ul AFAN.

Articol scris de Florin CARAMAVROV
Foto: Marian ILIE (Mediafax Foto)

Liga2.ro 12 Apr. 2017, 19:45 Liga 2
Pe aceeași temă