Jucătorii Stelei se uită ”peste umeri” cu regret înaintea partidei cu FC Hermannstadt. Mădălin Mihăescu: ”Trebuie să recuperăm ce am pierdut etapele trecute”. Ce pariu au făcut ”militarii” în vestiar

Andrei PASCU 05 Nov. 2021, 14:05 Liga 2
Jucătorii Stelei se uită ”peste umeri” cu regret înaintea partidei cu FC Hermannstadt. Mădălin Mihăescu: ”Trebuie să recuperăm ce am pierdut etapele trecute”. Ce pariu au făcut ”militarii” în vestiar

Steaua pare că nu a trecut peste ultimele trei meciuri mai puțin reușite în Liga 2, în care a scos numai două puncte. Continuă să se gândească la prestațiile mai slabe, mai ales că a marcat un singur gol. Jucătorii lui Daniel Oprița nu s-au ascuns în spatele cuvintelor înaintea duelului cu FC Hermannstadt.

Dragoș Huiban: ”Puteam să obținem mult mai mult din meciurile jucate până acum” 

Fotbaliștii Stelei au un gust amar când privesc în urmă, la partidele cu Astra (scor 1-1), Petrolul (0-2) și Concordia Chiajna (0-0). Nu au reușit prea multe într-o serie puțin mai complicată, dar vor să spele imaginea lăsată în ultimul timp printr-o victorie cu FC Hermannstadt, în etapa a 13-a a Ligii a 2-a.

Steaua a analizat echipa din Sibiu, iar Dragoș Huiban e convins că va fi un meci deosebit de dificil, prin prisma rezultatelor obținue în special. Trupa lui Marius Măldărășanu nu a pierdut în acest sezon de Liga 2 și e imediat în spatele liderului Petrolul.

Puteam să obținem mult mai mult din meciurile jucate până acum. Consider că puteam să avem cel puțin patru puncte în plus. Mă refer în special la meciurile de acasă, cele cu Astra și cu Șelimbăr unde am pierdut puncte importante, dar mai e mult de jucat și avem timp să recuperăm.

(N.r. – Despre partida cu FC Hermannstadt) Va fi un meci dificil, o echipă cu experiență, ca și noi, consider că va fi un meci echilibrat, iar echipa care își va dori mai mult victoria va lua cele trei puncte. (N.r. – Sunt FC Hermannstadt și Petrolul principalele favorite la promovare?) Prin prisma rezultatelor se poate spune, dar mai sunt meciuri de jucat și mai e și play-off-ul.

E prematur să vorbim de pretendente. Toate cele șase echipe din play-off vor avea șanse”, a declarat Dragoș Huiban înaintea partidei cu FC Hermannstadt.

Mădălin Mihăescu: ”Vrem să terminăm în primele patru echipe. Acesta e pariul nostru în vestiar”

Mădălin Mihăescu, unul dintre liderii vestiarului Stelei, a întărit și el cele spuse de Huiban și a remarcat importanța victoriei. Chiar dacă se tot ”apasă” pe ideea că Steaua nu are motivație, pentru că nu poate promova în Liga 1, Mihăescu a declarat că există un pariu între el și colegii săi, să termine în primele patru echipe sezonul.

Avem nevoie mare de victorie, vrem cele trei puncte. Venim după o perioadă dificilă, în care nu prea am acumulat puncte și mergem la victorie cu FC Hermannstadt. Noi, la cum am început primele cinci etape, se vede că motivație există la Steaua chiar dacă nu ai drept de promovare.

Noi trebuie să ne facem treaba pe teren și vrem să terminăm în primele patru echipe. Acesta e pariul nostru în vestiar. Acum, rămâne de văzut ce va fi până la final.

Hermannstadt e o echipă bună, cu experiență, o echipă care nu a pierdut până acum. Ne va aștepta un meci dificil, dar eu zic că avem ocazia să câștigăm și să recuperăm ce am pierdut etapele trecute”, a declarat Mihăescu.

Steaua, la mică distanță peste locul 7 

Steaua mai are doar trei puncte avans peste locul 7, Unirea Slobozia, echipa clasată imediat după ea. Poziția respectivă este prima care nu duce în play-off la finalul sezonului regular, astfel că se poate spune că pe umerii jucătorilor echipei din Ghencea e o oarecare presiune.

În plus, dacă Steaua va juca următorul meci pe terenul echipei FC Hermannstadt, Unirea Slobozia are, la prima vedere, o partidă teoretic mai ușoară, cu Poli Iași, în deplasare.

Ultimul succes al Stelei în Liga 2 datează din etata a 9-a, 3-0 cu Dunărea Călărași pe teren propriu. Și atunci ”militarii” au avut ceva probleme, dat fiind faptul că au marcat primul gol abia în minutul 59.

Foto: Alexandru Nicodim/ Mediafax Foto
Video: Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-benzar-ca-si-plecat-de-la-poli-timisoara-unde-s-a-produs-ruptura-si-cum-comenteaza-cazul-antrenorul-nicolae-croitoru-19208684

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-procesul-la-tas-pentru-fc-brasov-dupa-ce-n-a-respectat-conditiile-cesionarii-si-a-lasat-in-aer-jucatorii-si-antrenorii-de-la-corona-19208680

https://liga2.prosport.ro/seria-1/parcursul-solid-al-petrolului-il-face-pe-nae-constantin-sa-viseze-la-propriu-cu-ochii-deschisi-cand-plec-cu-masina-si-sunt-singur-ma-gandesc-cum-ar-fi-meciul-de-promovare-argument-19208667

 

Andrei PASCU 05 Nov. 2021, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă