E gata transferul lui Juan Bauza! Argentinianul pleacă de la FCU Craiova, însă nu mai ajunge la CFR Cluj | EXCLUSIV

Andrei TRIFAN, Robert JUGRAVU 04 Jul. 2024, 23:21 Liga 2
E gata transferul lui Juan Bauza! Argentinianul pleacă de la FCU Craiova, însă nu mai ajunge la CFR Cluj | EXCLUSIV

Juan Bauza nu va mai continua cu FCU Craiova în Liga 2. Argentinianul a fost la un pas de un transfer la CFR Cluj, însă nu va mai merge la clubul din Gruia, ci urmează să plece în afara României.

ProSport a aflat că FCU și un club din Emiratele Arabe Unite au bătut palma pentru Juan Bauza, care va evolua acolo cel puțin până în vara anului viitor.

Adrian Mititelu și Juan Bauza s-au înțeles pentru plecarea argentinianului de la FCU Craiova

Juan Bauza și Adrian Mititelu s-au înțeles cu un club din Emiratele Arabe Unite pentru transferul mijlocașului argentinian, potrivit surselor ProSport.

Fotbalistul din America de Sud urmează să evolueze în EAU până în vara anului viitor, fiind vorba despre un împrumut pentru un sezon. În plus, arabii și-au păstrat prima opțiune pentru un transfer definitiv, pe care o vor activa la finalul sezonului 2024-2025 în cazul în care vor fi mulțumiți de evoluțiile acestuia.

Pentru a obține această plecare în Emirate, Juan Bauza a fost nevoit să accepte ceea ce a refuzat în momentul în care s-a pus problema plecării sale la CFR Cluj, în SuperLigă. Mai exact, coordonatorul de joc și-a dat acum acordul să își prelungească angajamentul cu FCU Craiova

”Dacă nu vor prelungi contractele și nu vor pleca la Cluj, vor rămâne la Liga 2 până în vara viitoare. Și va fi un an foarte lung, vă dați seama. Nu o să cedez niciodată unor presiuni, dar cred că acum nu va fi cazul și Bauza și Baeten vor demonstra că au caracter așa cum cred eu”, declara, atunci, Adrian Mititelu.

Juan Bauza nu continuă cu FCU în Liga 2

Părțile sunt deja înțelese, iar oficializarea transferului în EAU a intrat acum în linie dreaptă, jucătorul fiind pregătit să plece din România și să semneze contractul.

Oferta din Arabia nu a fost singura exotică pe care a primit-o Adrian Mititelu pentru ”starul” de la FCU Craiova. De serviciile argentinianului s-a interesat, de asemenea, și un club din Arabia Saudită, care, însă, nu s-a mișcat suficient de rapid.

Astfel, FCU Craiova nu va începe sezonul de Liga 2 cu Juan Bauza în teren, acesta urmând să joace în EAU.

  • Mijlocașul argentinian Juan Francisco Bauza (28 ani) a fost adus în România de FK Miercurea Ciuc, în Liga 2, în iarna anului 2020. După un sezon și jumătate petrecut la ciucani a fost achiziționat de FCU Craiova, pentru care a evoluat în trei sezoane în prima ligă. În cel recent încheiat a prins 26 de meciuri și a înscris 7 goluri.

Foto: FCU Craiova

Andrei TRIFAN, Robert JUGRAVU 04 Jul. 2024, 23:21 Liga 2
Pe aceeași temă