Ion Viorel, favorit să-i ia locul lui Costel Enache pe banca Iașiului: „Dacă-mi rezolv problemele la Buzău, mâine vin la Iași”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2013, 16:29 Liga 2
Ion Viorel, favorit să-i ia locul lui Costel Enache pe banca Iașiului:** „Dacă-mi rezolv problemele la Buzău, mâine vin la Iași

Antrenorul Costel Enache ar putea plăti cu funcția eșecul cu Farul Constanța, al doilea în ultimele trei etape pentru CSMS Iași. După ce l-au demis doar pentru o noapte în urmă cu două etape, șefii din Copou par deciși să producă în cele din urmă un șoc la echipă după înfrângerea de la Constanța și au luat deja legătura cu mai mulți tehnicieni pentru a-l înlocui pe Costel Enache.

Favorit să preia banca tehnică a Iașiului este Ion Viorel, tehnicianul Gloriei Buzău, cel cu care oficialii din Copou s-au mai aflat în tratative și în vară. Ion Viorel a confirmat că a purtat discuții cu conducerea Iașiului și și-a dat acordul de principiu pentru a veni la echipa moldoveană.

„Am vorbit cu cei din Copou, aș vrea să vin la Iași, dar am unele chestiuni de rezolvat la Buzău. Am cerut un timp de gândire, voi anunța mâine (n.r. luni) răspunsul meu. Nu pot pleca chiar așa de la Buzău. Voi avea o discuție cu oficialii Gloriei și voi da răspunsul Iașiului. În mare măsură m-am decis, voi veni la Iași, dar este vorba și despre o clauză de reziliere pe care trebuie să o achit Gloriei dacă plec acum”, a declarat Ion Viorel.

Interesant este faptul că Ion Viorel a fost în tratative și în vară cu oficialii din Copou, dar atunci ieșenii l-au ales antrenor pe Costel Enache. Moldovenii au luat decizia de a-l numi pe Enache după ce i-au chemat pe ambii tehnicieni la discuții și au analizat proiectele prezentate de cei doi.

Prunea: „Enache este acum antrenorul echipei. Ce va fi mâine? Vom vedea…”

Președintele executiv Florin Prunea nu a comentat afirmațiile lui Ion Viorel, dar a lăsat să se înțeleagă că sunt șanse ca Enache să plece din Copou.
„Punctul de vedere al președintelui clubului este următorul, Costel Enache este antrenorul echipei. El a condus antrenamentul de azi. Dacă el va fi și mâine? Nu știu, să vedem ce va fi. Vom avea o discuție în cadrul clubului și vom vedea ce este de făcut. Cert este că jocul echipei nu merge și asta nu e în regulă. În ciuda rezultatelor obținute, și mă refer la cele patru victorii, jocul a scârțâit până acum. Nu comentez declarațiile lui Ion Viorel”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 06 Oct. 2013, 16:29 Liga 2
Pe aceeași temă