AFC Câmpulung Muscel, debut ratat în divizia secundă. Cum a comentat nou-promovata înfrângerea cu CSM Focșani

Andrei PASCU 04 Aug. 2024, 13:05 Liga 2

AFC Câmpulung Muscel a avut un debut nefericit în Liga 2, în prima etapă din noua stagiune, 2024/2025, contra unei alte nou-promovate în divizia secundă în această vară, CSM Focșani. A cedat cu scorul de 0-2, iar acum așteaptă runda următoare, în speranța că poate bifa primul rezultat pozitiv.

Ambele echipe, AFC Câmpulung Muscel și CSM Focșani, își propun să evite retrogradarea la finalul stagiunii de Liga 2.

Înfrângere pentru AFC Câmpulung Muscel la primul meci în Liga 2, 0-2 contra CSM Focșani

Înfrângere la debutul în Liga 2. FC Muscelul Câmpulung a început cu stângul noul sezon de liga a doua. Echipa din orașul de la poalele Mateiașului a cedat la o diferență de două goluri, 0-2, în deplasarea de sâmbătă, cu CSM Focșani, nou-promovată în eșalonul secund, la fel ca și gruparea argeșeană”, a notat AFC Câmpungul Muscel pe pagina de Facebook, în privința întâlnirii cu CSM Focșani.

Echipa antrenată de Costin Lazăr a cedat în fața formației pregătite de Călin Moldovan, încasând câte un gol pe repriză. AFC Câmpulung Muscel a făcut și un rezumat în urma celor întâmplate la Focșani, la debutul în Liga 2 după promovare.

FC Muscelul Câmpulung a început cu stângul noul sezon de liga a doua. Echipa din orașul de la poalele Mateiașului a cedat la o diferență de două goluri, 0-2, în deplasarea de sâmbătă, cu CSM Focșani, nou-promovată în eșalonul secund, la fel ca și gruparea argeșeană.

Tracul debutului în Liga 2 și-a pus amprenta asupra jocului trupei pregătite de Costin Lazăr. Gazdele au început partida în forță și au fost foarte aproape de deschiderea scorului în două rânduri, însă Voicu a reușit să blocheze șuturile lui Gorovei. Defensiva noastră a cedat pentru prima dată în minutul 27. După ce a profitat de greșeala lui Cacior, Gorovei nu l-a mai iertat pe Voicu, deschizând scorul cu un șut din interiorul careului.

La puțin timp după revenirea de la cabine, Focșaniul și-a mărit avantajul pe tabelă, Rența punctând din centrarea lui Tamași. După primirea celui de-a doilea gol, tehnicianul echipei noastre a operat mai multe modificări, însă schimbările nu au avut efectul scontat și pe tabelă.

Miercuri, 7 august, de la ora 17.30, FC Muscelul Câmpulung își începe aventura în Cupa României, urmând să dea piept, în deplasare, cu ASC Olimpic Zărnești, formație care evoluează în eșalonul trei al fotbalului românesc”, a mai notat formația din Câmpulung Muscel în privința întâlnirii din prima etapă a Ligii 2, dar și despre ce urmează.

  • AFC Câmpulung Muscel, contra CSM Focșani: M. Voicu – Longher (Rob. Enache 65′), Ntamack, Jenaru, Gîsă, Șt. Ghiță (cpt.)(Ciurea 65′), Andr. Stelea, Al. I. Popescu (Ant. Niță 85′), Cacior (D. Popescu 37′), Sanda (Stănici 65′), L. Stancu
    Rezerve neutilizate: Bălănică – Rob. Dumitrescu, Șt. Coman, Al. Enache

Ce urmează pentru AFC Câmpulung Muscel

După întâlnirea din Cupa României, din turul 2, contra Olimpic Zărnești, AFC Câmpulung Muscel va avea al doilea meci din Liga 2, tot contra unei nou-promovate, FC Bihor Oradea, de această dată pe teren propriu.

Apoi, în etapa a 3-a va da peste FK Miercurea Ciuc, în deplasare.

Foto: CSM Focșani

Andrei PASCU 04 Aug. 2024, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă