Încep să se îndrepte lucrurile la Olimpia. Jucătorii și-au primit o parte din restanțe

Marius ANGHEL 20 Oct. 2016, 15:00 Liga 2
Încep să se îndrepte lucrurile la Olimpia.** Jucătorii și-au primit o parte din restanțe

Situația tensionată de la Olimpia începe să se dezamorseze. Cu rezultate bune în campionat și Cupă, însă neplătiți de luni bune, jucătorii echipei sătmărene au motive de bucurie după ce la mijlocul acestei săptămâni și-au primit o parte dintre restanțe. Banii alocați la începutul lunii de către Consiliul Local Satu Mare au intrat în cele din urmă în contul clubului, astfel că șefii echipei au împărțit jucătorilor câteva salarii și s-au achitat și o parte dintre facturile la transport, cazare și masă.

„Lucrurile s-au mai liniștit. S-a plătit jumătate din restanța de pe luna august, plus septembrie. Jucătorii din sezonul trecut mai au de primit și banii de pe aprilie, iunie și iulie. În următoarea perioadă avem promisiunea că vor intra niște bani din partea Consiliului Județean și se vor plăti toate restanțele”, a spus, pentru Liga2.ro, antrenorul Bogdan Andone, care după victoria de la Tărlungeni anunța că pleacă dacă jucătorilor nu li se va da urgent din restanțe.

Ajunsă pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, cu 23 de puncte, cu 8 mai puține față de liderul Juventus, Olimpia joacă la finalul acestei săptămâni la Timișoara, contra uneia dintre cele mai slabe echipe din campionat. Meciul cu ASU Poli e programat sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul „Știința”. Andone nu-și desconsideră adversarul, cu toate că acesta a reușit în primele 12 etape să acumuleaze doar 8 puncte.

„Meciul cu ASU va fi unul dificil, echipele sunt sensibil egale valoric în Liga 2, iar Poli este o echipă cu tradiție, care merită să fie respectată! Noi avem așteptări să scoate maxim din fiecare meci, să creștem ca joc, ca echipă și fiecare individual”, a mai spus Andone.

Foto: Satu Mare online

 
 
 
 
 
 
 
Marius ANGHEL 20 Oct. 2016, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă